Az FBI vizsgálódik Brad Pitt ügyében

A szövetségiek egy repülőútról gyűjtenek adatokat, ahol a színész állítólag nekitámadott a családjának. Angelina Jolie hétfőn adta be a válókeresetet férje ellen, indoklásként Pitt gyermekeivel való bánásmódját jelölte meg.

A Szövetségi Nyomozó Iroda szóvivője, Laura Eimiller csütörtökön azt közölte, csak az adatgyűjtés után döntik el, hogy nyomozást indítanak-e Pitt ellen, aki egyes híradások szerint állítólag durván bánt a repülőn gyermekeivel és feleségével, Angelina Jolie-val.

A Los Angeles-i rendőrség szerint az ügy a szövetségi hatóságokra tartozik, mivel az állítólagos incidens egy repülőgép fedélzetén történt. A rendőrség nem folytat semmiféle vizsgálatot az ügyben.

A névtelen forrásokra hivatkozó sajtójelentések arról számoltak be, hogy a szeptember 14-i incidens miatt már a gyermekvédelmi hivatal is vizsgálódik. Amara Suarez, a Los Angeles megyei gyermek- és családvédelmi hivatal szóvivője azonban kijelentette: nem tudja megerősíteni, hogy vizsgálatot folytatnának Brad Pitt ellen, illetve a válófélben lévő pár gyermekeinek jólétével kapcsolatban.

Perryn Hedlund seriff a minnesotai Koochiching megyéből csütörtökön az AP hírügynökséget úgy tájékoztatta, hogy Brad Pitt rajta volt egy repülőgépen, amely leszállt a minnesotai International Falls repülőtéren szeptember 14-én. Sem a seriff hivatalába, sem a repülőtéri rendőrségre nem érkezett hívás ezzel kapcsolatban. „Nem jelentettek semmiféle incidenst a hatóságoknak” – mondta Hedlund.

A seriff megjegyezte, nem tudja, miért szállt le a gép, de hozzátette: nem ritka, hogy a hokijátékosok vagy más hírességek megállnak a kanadai határ mellett fekvő repülőtéren.

Pitt és Jolie, akiket Brangelina néven emlegetett a világ, több mint egy évtizedig éltek együtt, de házasságot csak 2014-ben kötöttek. A pár három saját és három örökbe fogadott gyermeket nevelt közösen. Legidősebb fiuk, Maddox 15 éves, Pax 12, Zahara 11, Shiloh 10, az ikrek, Knox és Vivienne pedig 8 évesek.

Jolie szeptember 19-én, hétfőn adta be a válókeresetet kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. A dokumentumban Pitt gyermekeivel való bánásmódját kifogásolta. A rendező-színésznő, akit az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának jószolgálati nagyköveteként is ismer a világ, szeretné elérni, hogy nála maradjanak a gyerekek a válás után, és Pitt csak látogathassa őket.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »