Az Európai Parlament elnökével tárgyalt Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap délelőtt az Országházban fogadta Antonio Tajanit, az Európai Parlament elnökét – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

A megbeszélésen részt vett Paolo Barelli, az európai úszószövetség (LEN) elnöke is, aki a LEN kongresszusára érkezett Budapestre.

A felek a sporttal kapcsolatos eszmecserén túl aktuális európai politikai témákról is tárgyaltak, elsősorban az EU következő költségvetési ciklusáról.

Hírdetés

D_MTI20180603001

Orbán Viktor miniszterelnök és az Európai Parlament elnöke, Antonio Tajani találkozója az Országházban 2018. június 3-án. Jobbról Paolo Barelli, az európai úszószövetség (LEN) elnöke. MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

D_MTI20180603002

Orbán Viktor miniszterelnök és az Európai Parlament elnöke, Antonio Tajani találkozója az Országházban 2018. június 3-án. Jobbról Gottfried Péter, a kormányfő európai és külgazdasági főtanácsadója (j) és Paolo Barelli, az európai úszószövetség (LEN) elnöke (j2), balról Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára (b2). MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »