Az EU így akarja felszámolni Magyarországot

A francia és a német kormány kidolgozta és június 27-én nyilvánosságra is hozta az Európai Unió megreformálásának egy tervezetét, mivel a nyugati vezetők attól tartanak, hogy a britek kilépésével megkezdődött az unió végzetes széthullása. De lássuk, mi minden áll e dokumentumban!

Magyar Menedék - Badiny

Egyetlen föderális államban egyesítenék Németországot és Franciaországot, az EU többi tagállama pedig – így hazánk is – ultimátumot kapna: idővel nekik sem lehet saját hadseregük, különálló büntetőjoguk vagy adórendszerük – adóbevételük legitim módon egy idegen országba landolna –, sőt saját fizetőeszközük sem. Ugyanígy nem rendelkezhetnének honvédséggel sem – egységes európai hadsereg fegyverei állomásozhatnának csak területükön –, katonai titkosszolgálattal és törvénykezéssel.

Hírdetés

Az eredendően a TVP.info által közölt brüsszeli dokumentumon a francia és német külügyminiszter aláírása szerepel. Persze ismerve a jelenlegi történéseket, semmi meglepő nincsen e dokumentumban, sőt mondhatnók, ez logikusan következik mindabból, amit Brüsszel eddig is egyértelműen akart.

Valaha, úgy tizenöt-húsz éve, ha valaki az EU e mostani tervezetébe foglalt pontokat az EU célkitűzései között emlegette, valósággal bolondnak tekintették. „Összeesküvés-elmélet az egész, nem több” – vágták rá nyomban. És most tessék, itt van egy tervezet, amit ha nem hoztak volna most nyilvánosságra, akkor is tudni lehetne, hogy a benne foglaltakat igenis komolyan gondolják ott Brüsszelben.

Igen, hajszálpontosan olyan ez, mint a Cion bölcseinek jegyzőkönyvei vagy éppen a rózsadombi paktum esete. Nem az a lényeg ugyanis, az előbbi hamisítvány-e, illetve, hogy az utóbbi tényleg megtörtént-e, hanem az, hogy amik bennük szerepelnek, megvalósultak-e, vagy megvalósulófélben vannak-e? És gondolom, nem lehet vitás az erre való válasz.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »