Az erők összpontosításának szere

A Napvallás újabb szertartása a bennünk munkálódó tudati és lelki erők összpontosítását segíti elő, mivel világunk oly mértékben rabul ejti a figyelmünket, hogy néhány év alatt teljesen leszoktat minket önmagunk megfigyeléséről és belső erőink célszerű felhasználásáról.

Az erők összpontosításának szere nem a külvilágból, mások jóváhagyásából nyeri az energiákat, hanem kifejezetten az ember spirituális dimenzióihoz biztosít hatékony hozzáférést. Arra világít rá, hogy egyfelől vegyük észre önmagunk és embertársaink lelki értékeit, másfelől legyünk nyitottak és befogadók az Életben felfedezhető Szépre és Jóra. Mert a Szép és a Jó Istentől árad felénk.

Ehhez némi érzékenység szükségeltetik a pozitív erők és eszmék iránt, amit szintén erősít ez a rituálé. Ezenkívül egy belső döntést is érdemes meghozni, amely szerint mi inkább összeszedettek és tudatosak kívánunk lenni, s nem akarunk görcsösen mindennek és mindenkinek megfelelni, alárendelődni az Életben, hanem fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy akkor, azzal és annyit foglalkozzunk, amikor, akivel és amennyit a szívünk szeretne.

 

Mivel az idegőrlő és lélektipró világunk nem fogja engedni, hogy a valódi tiszta hit, az őszinte és pozitív lelki meggyőződéseink, erényeink felé forduljunk, ezért annak felismerésére van szükség, hogy dönthetünk másként. Rajtunk múlik, hogy a nehézséget okozó és sorjázó világi erők, avagy a tisztaságot, a rendet és az egyensúlyt szavatoló lelki erők mellett tesszük-e le a voksunkat.

 

 

Az erők összpontosításának szere egy ősi, Hathor istennőhöz kapcsolódó, egyiptomi rítus. Mindenkinek van még mit fejlődnie és tökéletesednie, ha összpontosításról és önmagunk megerősítéséről van szó. Hathor istennőnek, a mágia úrnőjének segítségével még több élettel telhetnek meg a belső folyamataink és felfakadhatnak lelkünk erőforrásai, amelyek nem csupán hittel, hanem hosszú távon számtalan pozitív fordulattal ajándékozhatnak meg minket.

 

A szertartás során a szent erők a részvevők aurájába áradnak, így ez a beavatás alkalomról-alkalomra egy pozitív jövőképet kezd táplálni az emberben, aminek hatására a kételyek fokozatosan szertefoszlanak.

 

Minden kedves érdeklődő a Napvallás eseményein részesülhet Az erők összpontosításának szeréből.

 

A cikket írta és szerkesztette: Száraz György

 

Hírdetés

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Új YouTube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UC1rpo-oEn5eNGmBjhzKtaJw

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/

Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/

Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/

Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/

Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/

Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

Ébresztő Táborok https://napvallas.hu/programok/holisztikus-tabor/

Bel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

Ízisz Napjai https://napvallas.hu/programok/izisz-napjai/ 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

 

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Boldog napot!

 

The post Az erők összpontosításának szere appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »