Az erdőben akartak megerőszakolni egy kijevi nőt Kárpátalján

A rahói rendőrkapitányság alkalmazottai letartóztattak három kőrösmezői (Jaszinya) férfit, akik kiraboltak és meg akarták erőszakolni egy kijevi nőt Kárpátalján.

A Rahói járásban található Kőrösmező közelében három helyi lakos megtámadott egy 29 éves kijevi nőt, aki kikapcsolódni érkezett a Kárpátokba, de lemaradt a csoportjáról. A nőnek öt kilométert kellett megtennie ahhoz, hogy eljusson arra a helyre, ahol a turistacsoportja várta. Az erdőben azonban három ittas állapotban lévő helyi férfival találkozott a fiatal nő. Meglátva a védtelen lányt a két férfi meg próbálta megerőszakolni őt. Az áldozat fél órán keresztül küzdött a támadóival, ez idő alatt a harmadik támadó ellopta a mobiltelefonját és a pénzét. A nőt azzal fenyegették meg, hogy megölik. Megütötték, de nem erőszakolták meg – írja az UA-Reporter.

A turista elmenekült a tettesektől. Később kiderítette, hogy társai szerencsére korábban lefényképezték a részegen szekeret vezető férfiakat. A fotókat átadták a rendőrségnek, így azok gyorsan megtalálták a támadókat.

Mindhárom férfi ellen a rendőrség büntetőeljárást indított, s tart a vizsgálat – jelentette a kárpátaljai rendőrkapitányság sajtóosztálya.

Rovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Rahói járás›Kőrösmező (Ясіня)Címkék: erőszak, nemi erőszak, lopás, kékfény, bűnügy, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »