Az ember, aki a Star Wars-filmek felében benne van

Az ember, aki a Star Wars-filmek felében benne van

Warwick Davies a Zsivány Egyesben is szerepet kapott.

Tavaly decemberben mutattuk be, mely színészek voltak a legsikeresebbek első Star Wars-szereplésüket követően. Meglepetésre nem a legnagyobb sztárrá lett Harrison Ford állt akkor nyerésre, hanem a törpe növésű Warwick Davis. A Jedi visszatérben a Wicket nevű ewokot alakította 11 évesen, azóta pedig hatalmas vagyonra tett szert, miután rengeteg projektben (pl. a Harry Potter-filmekben) játszott.

Davis azóta is visszatérő szereplője a Csillagok háborúja-filmeknek: epizodista volt a Baljós árnyakban, majd Az ébredő Erőben is felbukkant – Maz Kanata fogadójának egyik vendége volt. A hétvégén Londonban rendezett Star Wars Celebration Europe-on műsort is vezető Davisről ugyanitt kiderült: az első önálló Star Wars-filmben, a Zsivány Egyesben is szerepet kap. Ez azt jelenti, hogy nyolc Csillagok háborúja-filmből négyben játszik.

Mit tudtunk még meg az SWCE-n?

Pénteken zajlott a Zsivány Egyes panel, a sok információt itt foglaltuk össze. Szombaton pedig a Lázadók animációs sorozat paneljében kiderült: kanonizálták Thrawn főadmirálist! Erről itt írtunk bővebben. Vasárnap hivatalosan is bejelentették, hogy Alden Ehrenreich játssza a második önálló Star Wars-filmben a fiatal Han Solót.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »