Az elnökjelölti vita előtt a CNN újabb, nőket becsmérlő Trump-kijelentéseket közölt

Az elnökjelölti vita előtt a CNN újabb, nőket becsmérlő Trump-kijelentéseket közölt

Pár órával az elnökjelölti vita előtt a CNN hírtelevízió egyik munkatársa nyilvánosságra hozta, hogy Donald Trump egy rádióműsorban 17 éven keresztül folyamatosan sértő módon nyilatkozott nőkről, köztük a saját lányáról is.

Andrew Kaczynski, a CNN hírtelevízió munkatársa aprólékos munkával utánajárt a republikánus elnökjelölt, Donald Trump korábbi, nőket becsmérlő kijelentéseinek, és átnézte az Egyesült Államokban sokkoló rádióműsorairól elhíresült Howard Stern műsorait, amelyekben újabb megdöbbentő Trump-kijelentésekre talált.

Trump 17 éven át rendszeres vendége volt Howard Stern műsorának, s nem egyszer becsmérlő és megalázó módon beszélt a nőkről és trágár stílusban tárta fel saját szexuális életének egyes részleteit. Így például megvitatta a rádióssal a többi között a saját lánya, Ivanka nőiességét, elmesélte, hogy ő maga egyszerre, egyidejűleg három nővel is ágyba bújt, hogy mindig kilépett egy-egy kapcsolatból, ha az adott nő betöltötte a 35. életévét.

Kaczynski műsora olyan hangfelvételeket “bányászott elő”, amelyeket Howard Stern ugyan rögzített, de nem vett adásba, és ezeken Stern is mesél Trumptól hallott történeteket.

Az összegyűjtött anyagot a CNN egyelőre nem tette adásba, a honlapján megtalálható, de nem lejátszható.

Közben Chicagóban (Illinois államban) Barack Obama elnök egy adománygyűjtő rendezvényen szintén kitért a pénteken későn este a The Washington Post által nyilvánosságra hozott videóra, amely Trump nőkkel kapcsolatos trágárságait mutatta be.

Az elnök “zavarba ejtőnek” és “hihetetlennek” nevezte a történteket, nem is akarta elismételni a Trump által mondott trágárságokat és feltette a kérdést: “Ezt az embert akarjuk elnöknek? Hogy tönkretegye eddigi eredményeinket?”.

Obama emlékeztette a hallgatóságot arra, hogy Trump nem csupán a nőket becsmérelte, hanem dehonesztálóan szólt kisebbségi csoportokról vagy épp a veteránokról is.

“Ez azért elmond róla néhány dolgot” – mondta. Az elnök szerint például azt, hogy bizonytalan ember, aki másokat megalázva növeli az egóját. “Nem olyan jellemvonás ez, amelyet ajánlanék egy olyan embernek, aki az Ovális Irodában van” – fogalmazott Obama elnök. (MTI)


Forrás:vajma.info
Tovább a cikkre »