Az ellenzékkel egyeztetne az LMP

Az ellenzékkel egyeztetne az LMP

A teljes ellenzéket egyeztetésre hívja az LMP még az Országgyűlés alakuló ülése előtt – erről is beszélt reggeli műsorunkban Ungár Péter. Az LMP politikusa szerint az ellenzéki pártoknak közösen kell kitalálniuk, hogyan tudnak hatékonyan fellépni az újabb kétharmad ellen. Ungár hozzátette, hogy az MSZP-Párbeszéddel egyetértettek az egyeztetés fontosságában, a kérdés már csak az, hogy a Jobbikot is meghívják e.

– Azt gondoljuk, hogy ki kell azt találnunk együtt, közösen, hogy a parlamentet hogy tudjuk a leghatékonyabban használni a NER3 ellen. Ezért kell az alakuló ülés előtt az összes ellenzéki képviselőcsoporttal rendelkező pártnak egyeztetni, hogy a parlamenti munkát hogy fogjuk tudni úgy folytatni, hogy az hatékonyan fel tudjon lépni az újabb kétharmad ellen.

Hírdetés

– A szocialistákkal nem lesz nehéz, mert ők is jelezték hogy ők is szeretnének az ellenzékkel egyeztetni.
– Igen, csak a kettőnek a meghívotti körében van egy kisebb különbség, ugye a szocialisták a Jobbikot nem értették bele, mi beleértettük a Jobbikot, hiszen az a legnagyobb frakcióval rendelkező ellenzéki párt – mondta el Ungár Péter.

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »