Az életéért küzd Rigobert Song focista – agyvérzést kapott

A 40 éves labdarúgó válságos állapotban van: otthonában agyvérzést kapott, a testőre talált rá, aki újra is élesztette a sportolót. Jelenleg kórházban küzd az életéért.

A legenda válságos állapotban fekszik a kórházban: jelenleg is az életéért küzd, a legutóbbi értesülések szerint lélegeztető gépre csatolva. A 40 éves Rigobert Song otthonában lett rosszul, agyvérzést kapott.

A focistára a testőre talált rá, ő élesztette újra, ezután került kórházba. Rigobert Song 137-szeres válogatott, korábban a többi között játszott a Liverpoolban és a West Ham Unitedben is. Jelenleg a csádi nemzeti csapat szövetségi kapitánya. A hírek szerint a 40 éves válogatott válságos állapotban van, és a kameruni kormány több tagja is meglátogatta már őt a kórházban – írja a life.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Most jelentette be a focista: visszavonulMüncheni mészárlás: magyar sztárfocista is ott volt a plázában!Rovatok: SportTelepülés: VilágCímkék: sport, labdarúgás, híres focista, agyvérzés, FC Liverpool, Rigobert SongForrás: Life.hu


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »