Az éj leple alatt légihídon szállítják a hódítókat Németországba

A berlini szövetségi kormány az éj leple alatt, titokban repülőgépekkel, charterjáratokon tömegesen szállítja az afroázsiai migránsokat a németországi nagyvárosok repülőtereire, majd onnan a Migrációs és Menekültügyi Szövetségi Hivatal utasítására buszokkal a különböző befogadó táborokba.

A Balkánon keresztül egyelőre nem érkeznek a migránsok Németországba, a sáskahadat szállító autóbuszok és vonatszerelvények is teljesen eltűntek, ezért az átlag német polgár azt hiszi, hogy alább hagyott a Nyugat-Európa megszállása. Csakhogy a látszat csal, mert a németországi repülőterekre éjszakánként titokban, charterjáratokon tömegesen ömlesztik a migránsokat – írja a Kopp Online német hírportál.

A folytatás, illetve a teljes cikk hatalmas mennyiségű hozzászólással elérhető ITT

Azok a németek, akik azt hitték, hogy csökkent az áradat, elég csattanós választ kaptak a repülőgépes beszállítással. A napokban felszálltak a Gripenek, mert egy repülőgépet kísértek ki, amely valószínűleg migránsokat vitt át felettünk. A kezdetektől ezt kellett volna tenni, akkor nem tiportak volna le annyi országot ezek a semmire tekintettel nem lévők.

Háromezer határvadász fog szolgálatot teljesíteni a szerb–magyar határon, de lehet, hogy nemsokára a román–magyar határon is szükség lesz rájuk.

Az ország belsejéből elvont erők miatt Siófokon már kezd elviselhetetlen lenni a helyzet, de félő, hogy vérszemet kapnak a „saját” bűnözőink, és könnyen lehet, hogy az öregezés is felerősödik. A siófoki helyzetről bővebben ITT

Mi vezetett a jelenlegi háborús helyzethez? „Általában hamis zászlós hadműveletet hajtanak végre. A hamis zászló alatti művelet (false-flag operation) azt jelenti, hogy valaki úgy hajt végre valamit, hogy közben bizonyítékokat gyárt és terít azért, hogy a felelősséget másra kenje. Ilyen kiemelkedő hadművelet volt az Irak ellen 2003-ban indított háború, valamint az Arab tavasz és az ukrajnai események.” (Részlet az Amerika háborúi által nekünk okozott károk című írásból). Ezt a módszert vetették be Ukrajnában is. Korábban felforgatták az olajban gazdag Irakot, Szíriát és Líbiát. Szíriát Líbiához hasonlóan le akarták bombázni, de az oroszok az ENSZ Biztonsági Tanácsában megakadályozták a „lehetőséget”, ezért szárazföldön kellett megindítani a harcot az olajért. Egy jelentős új olajmezőt fedezett fel a Mol–INA a szíriai Palmyra mellett. Amint a kitermelés megkezdődött, azonnal megjelent a „szír ellenzék”. Mivel elég sok állami részvényt visszavásárolt jó nagy veszteséggel a Fidesz-kormány, ezért a kár minden magyar adófizetőt érint. Asszad elnök bukása után az olajmezőkről a kitermelést már nem a Mol–INA fogja végezni… Szaúd-Arábiában fogyóban van az olaj, de ők nem készültek fel az olaj utáni időkre, mint ahogy az Egyesült Arab Emírségek felkészültek. Elsősorban Dubaj a példa erre.

Líbiában mindig jelentős volt az afrikaiak menekülési szándéka Európa irányába, de az áradatot Kadhafi elnök megakadályozta. Miután őt meggyilkolták, az élhető élet megszűnt az országban. Hillary Clinton volt ekkoriban Amerika külügyminisztere, aki az olajmezőkhöz közelebb telepítette a nagykövetségüket. Elég rövid idő múlva megölték a nagykövetet és néhány munkatársát. Mostanában érkezett a hír, miszerint két áldozat családja pert nyert a saját, az amerikai kormány ellen. Hillary Clinton jó eséllyel novemberben már az Egyesült Államok elnöke lesz. A felforgatásokkal tönkretett országokban a túlélők valószínűleg visszasírják már a diktátoraikat… Addig legalább valamelyest meg tudtak élni!  

Líbiában is jelentős a kárunk, mert az ott autópályát építő Vegyépszert elkergették, a gépek odavesztek. A felszámolás még tarthat. Az észak-afrikai migránsokat az Iszlám Állam juttatta be Európába, még kiképző tábort is fenntartanak a csaknem teljesen lepusztított országban. Nagyon sok az engedetlen az észak-afrikaiak között, és többen börtönbe kerültek. Ahol ugyanúgy nem tudnak viselkedni, mint szabad lábon. Erről bővebben ITT !

Az Európai Unió vezetői valószínűleg nyaralnak az alatt az idő alatt, ez alatt az idő alatt lehet, hogy Európa végképp ellehetetlenül. Időnként beszól azért az alkalmatlan bizottsági elnök, de érdemben nem történik semmi! A repülőgépes beszállítás végül is kíméli azokat az országokat, amelyeket a migránsok letiportak. Horgoson egyenlőre még változatlan a helyzet, sokan vannak. Először éhségsztájkoltak, majd úgy döntöttek, hogy inkább leszüretelik a horgosiak télire valóját, felfalták a gyümölcsösök termését. Később éjszaka fáztak, ezért nemcsak leszüreteltek, hanem feltüzelték a gyümölcsfákat is. A horgosi gazdáknak végképp elegük van belőlük. 

A szerb–magyar határon a repülőgépes beszállításnak még nincs jele, sokan várakoznak arra, hogy Magyarország területére bejussanak. Annyi a beszállítandó anyag, és a beszállítók kasszája is kiapadhatatlan, hogy félő, még mindig csak az elején tart a „bevándorlás”.

A svédek ezer migránst akarnak hozzánk visszajuttatni, mondván, hogy mi regisztráltuk őket. Persze, a görögök helyett. Görögországban léptek Európa földjére.

A magyarországi menekülttáborokban élő migránsokkal is sok a probléma. Egy napokban megjelent információ szerint 140 ezer forint/hó/fő költségbe kerülnek. Ez az összeg két szalag mellett értéket előállító minimálbéres magyar munkavállaló nettó jövedelmének felel meg.

A Csak Európa keleti fele tudta megőrizni a józan eszét című cikk elérhető ITT !  

Békéscsaba, 2016. augusztus 15.

Összeállította: Anton

Emlékeztető 1.: „A migránsok között lehetnek külföldi harcosok, lehetnek terroristák is, akik megpróbálnak elbújni, elvegyülni közöttük.” (Jens Stoltenberg NATO főtitkár)

Emlékeztető 2.: „Az ISIS (Iszlám Állam) barátaink és szövetségeseink finanszírozása révén indult el.” (General Wesley Clark, volt NATO tábornok)

Emlékeztető 3.: „Adjátok át nekem az irányítást egy nemzet pénze felett, és nem érdekel, ki írja a törvényeiket.” (Mayer Amschel Rothschild, a nemzetközi Rothschild bankárcsalád alapítója) 2000-ben az első Orbán-kormány a miénket odaadta.


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »