Az egyik legjobb hokisunk nélkül megyünk a vb-re

Az egyik legjobb hokisunk nélkül megyünk a vb-re

A Svédországban légióskodó Hári János az Ausztria elleni felkészülési meccsen sérülést szenvedett, vasárnap az MRI-vizsgálat rossz eredményt hozott – olvasható a Magyar Jégkorong Szövetség hivatalos oldalán.

A 2015-16-os szezonban az északi ország másodosztályában kitűnően szereplő Leksand csatára pár nappal ezelőtt egy rosszul sikerült cserébe sérült bele. Hári az osztrákok elleni első felkészülési meccs első harmada után át is öltözött, de akkor még – egy duzzanat miatt – nem lehetett pontos diagnózis felállítani. A vasárnap elvégzett MRI azonban kimutatta, hogy a csukló legkisebb csontja, a sajkacsont sérült meg.

„El van törve – mondta érthető szomorúsággal Hári János. – Holnap lesz még egy röntgen, de 99 százalék, hogy eltört. Úgyhogy megint begipszelik tíz-tizenegy hétre.”

Az orvosok szinte biztosra mondták a törést, amit a hétfőn elvégzendő röntgenvizsgálat valószínűleg meg fog erősíteni, de még van egy százalék remény – írja az Icehockey.hu.

A játékos kiesése azért is hatalmas érvágás a válogatott számára, mert Hári az egyik olyan hokisunk, aki hozzá van szokva ahhoz a tempóhoz, ami Szentpéterváron vár ránk.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »