Az Egyesült Államok nyomás alatt tartja Porosenkót

Ennek a véleményének adott hangot az „Oroszosország-Ukrajna” elnevezésű nemzetközi információs-elemzési központ vezető elemzője, Olekszandr Resmedilov.

A politológus elmondása szerint az Egyesült Államokból Ukrajnába érkezett politikusok választás elé állították Petro Porosenko ukrán elnököt: vagy megszerzi a minszki megállapodásban foglaltak elfogadásához szükséges szavazatokat, vagy feloszlatja a parlamentet – írja a Golos.ua.

A koalíció nem rendelkezik a törvények elfogadásához szükséges mennyiségű szavazatokkal, a parlamenti munka rendszeres blokkokolása pedig emiatt megfelel az ellenzéknek és a koalíciónak is – húzta alá Resmedilov.

A szakértő véleménye szerint az ellenzék a tarifákra és az offshore-botrányra támaszkodva próbálja elfedni azt a tényt, hogy a parlament képtelen elfogadni a kormányzati és az elnöki törvénytervezeteket.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Porosenko aláírta a 35 százalékos ukrán zenei kvótátPorosenko: Ukrajnában a GDP 3 százalékát az IT-ipar teszi kiPorosenko új parancsnokot nevezett ki az ukrán haditengerészet éléreRovatok: BelföldTelepülés: UkrajnaCímkék: Petro Porosenko, Ukrajna, Egyesült Államok, ukrán válság, ukrajnai hírek, minszki megállapodás, politikaForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »