Az égi oltalom szertartása

Őseink lelkületét igazából akkor értjük meg igazán, ha felismerjük, hogy a magyar nép életében mekkora szerepe volt magának annak a tudásnak, annak az ősi hagyatéknak, amit ma összességében Napvallásnak nevezhetünk.

Volt idő, amikor az egész nemzet büszke volt arra, hogy sokféle égi erő és szellemi segítő vigyáz rá. Egészen másképpen élték az emberek az életüket az archaikus időkben, mint manapság, mivel tudták, hogy léteznek bizonyos gondoskodó erők, melyeket elneveztek Nap Apácskának, Föld Anyának, Hold Hercegnek és így tovább. A csillagoknak is ilyen jellegű neveket adtak, s tudták az emberek, hogy ezek az erők vigyáznak rájuk!

 

A Napvallásnak az volt a lényege, hogy alapállapotban a megfelelő időben a megfelelő módon ezeket az erőket köszöntötték, ha pedig szükség volt rá, akkor ezen erők segítségéért folyamodtak. Például rendszeresen kérték az „Égi Erőket”, hogy örökké vigyázzanak rájuk és önmagukat az „Égi Erők” oltalma alá helyezték.

 

Ősi beavatottjaink hatalmas tiszteletükkel kiérdemelték, hogy a magyar nép az Ég Erőit, a Föld Erőit, a Kozmikus Erőket, a Szellemvilágok Erőit szakrális módon használhassa, illetve ezeknek az erőknek a szellemiségét gyakorlatilag birtokolhassa is.

Az égi oltalom szertartása tehát egy, az Égi Erőket mozgósító szertartás.

A Napvallás közvetítői a Napvallás papjai és papnői. Ők voltak azok, akik az égiek oltalmára bízhatták a magyarokat, a magyar embereket. E beavatottak végezték az ősi tradicionális szertartásokat a különféle szent alkalmak, események és ünnepek során.

 

 

Az égi oltalom szertartásához szükséges szent eszköz már a birtokunkban van. A szertartási eszközt eredetileg az ősi időkben egy istenség adta az erre kiválasztott beavatottnak, amely a Nap fényét és erejét továbbítja.

 

A szertartás során a megfelelő papi tisztséget viselő személy más világok erőit tartja a kezében és különféle minőségű energiákat közvetít az egybegyűltek számára, melyek révén az ég oltalmára bízza őket. Ennek megfelelően a mozgósított égi, csillagos, szellemi, szoláris (Naphoz kapcsolódó) és lunáris (Holdhoz kapcsolódó) erők járják át az embereket.

Hírdetés

 

E szer által a jelenlévők lelke megtisztul, továbbá átjárja őket a régi idők minden tudása, minden ereje és minden hite, ami megvédelmezi őket.

 

Ezt a szertartást istentiszteleteink folyamán fogjuk mindenki számára hozzáférhetővé tenni.

 

Istentiszteleteinkre jelentkezni itt lehet: [email protected]

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÉbresztő Táborok https://napvallas.hu/programok/holisztikus-tabor/Bel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÍzisz Napjai https://napvallas.hu/programok/izisz-napjai/ 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

The post Az égi oltalom szertartása appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »