Az egészség a legfontosabb értékünk

Az egészség a legfontosabb értékünk

A természetességre és a gyógyfüvekre építette vállalkozását Nagy Gábor és Orsolya, Nagymegyeren. A házaspár követte megérzéseit és hitbéli meggyőződését az egészséges életmód felé vezető úton.

Orsolya cukorbeteg. Inzulinpumpa segítségével éli a mindennapjait, így már gyermekkorától kezdve komolyan vette a betegséggel járó felelősséget és odafigyelt az egészségére. Egészségügyi főiskolát végzett, szakirányú intézményekben dolgozott, de úgy gondolta, hasznosabb is tudna lenni, mint abban a rendszerben volt.

– Sokkal gyorsabban betegszenek meg az emberek, mint amilyen gyorsan biztosítani tudjuk számukra a gyógyulást. Ez a „módszer” pedig nem túl hatékony.

Természetesen kellenek a kórházak, kellenek az orvosok, a gyógyszerek és az egészségügy, de emellett alternatív lehetőségeket is fel kellene kínálni az embereknek, mert a kettő képes egymással szimbiózisban élni. Véleményem szerint ugyanis nem a tünetet kellene gyógyítani, hanem a betegség okát

– vallja Orsolya.

Hírdetés

Gábor íjászattal és hagyományőrzéssel is foglalkozik, de több mint négy évvel ezelőtt egy baráti beszélgetésnek köszönhetően belevágott a Herbakuckó elindításába. Gondosan, nyitott szemmel járva, a józan ész keretei között válogatták össze készletük termékeit, mert számos gyártóval felvették a kapcsolatot, de csak azokkal működnek jelenleg is együtt, amelyek életfilozófiája megegyezik a házaspár elképzeléseivel. A minőségre, tudományos megalapozottságra és a hitelességre törekednek, sőt maguk is használják azokat a termékeket, amelyek mellett letették voksukat.

 – Kiemelt és egyben a legnagyobb partnerei vagyunk Szabó György, a bükki füvesember termékeinek, amelyeknek az eredményessége tudományosan is bizonyított. Nem csodaszereket és nem életelixírt kínálunk, hanem olyan termékeket, amelyekben hiszünk. Filozófiánk alapja, hogy fontosnak tartjuk a tudásanyag-forrásaink alapos megszűrését. Józan ésszel és legfőképpen az élő Istenbe vetett hittel dolgozunk – nyilatkozta Gábor, aki egyébként közgazdász végzettségű.

– Számunkra az volt a fontos, hogy partnereket találjunk ebben a tevékenységben, így Gútán, Somorján és Dunaszerdahelyen nincsenek saját boltjaink számunkra ismeretlen eladókkal és alkalmazottakkal, hanem a családunk tagjai szálltak be mellénk, akiknek szintén szívügyük az egészséges életmód, és beleillik az eddig vitt vállalkozásuk profiljába.

Képzéseket is biztosítunk partnereink számára, akiket tudással vértezünk fel, hiszen senki sem született a gyógyfüvek szakértőjeként. Célunk, hogy minél nagyobb közönséghez tudjunk szólni, minél többen megismerjék tevékenységünket és éljenek a lehetőségekkel, amelyekhez általunk juthatnak

– mondta el zárszóként a házaspár.   

Megjelent a Magyar7 2022/39. számában.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »