Az eddiginél is röhejesebb a demokráciásdi: a Fidesz Miskolcon indít névdublőrt, egy másik viccpárt pedig Felcsúton adja ezt vissza nekik

Augusztus 12-én időközi polgármester-választást tartanak Felcsúton. A Fidesz jelöltje Mészáros László, aki nem rokona, viszont nagyon jó ismerőse Mészáros Lőrinc korábbi polgármesternek, aki őt is ajánlja utódjául. A Kétfarkú Kutyapárt viszont szintén egy Mészáros László nevű embert indított, akinek el is kezdtek kopogtatócédulákat gyűjteni – számolt be róla felháborodva az egyébként Mészáros Lőrinc tulajdonában álló Echo TV.

A tévé szerint a viccpárt aktivistái főleg idős emberek megtévesztésével próbálnak kopogtatócédulát gyűjteni. Csak annyit mondanak, hogy Mészáros László kampányát segítik, de azt elhallgatják, hogy támogatottjuk nem azonos a faluban "mindenki által ismert és elismert fideszes polgármester-jelölttel".

Ugyanezt csinálja a Fidesz is

Ez persze egy újabb fricska a Kutyapárttól, miután ugyanezt a trükköt a Fidesz játssza el épp a miskolci választókerületben, ahol július 15-én tartanak időközi önkormányzati választást. Itt a fideszes jelölttel szemben a Rokker Zsolttiként ismert humorista, a 42 éves Erdei Sándor indul, aki mögé beállt a teljes ellenzék az MSZP-től a DK-n és az LMP-n át a Jobbikig.

Mit ad Isten, lett gyorsan két másik "független" jelölt. Az egyiket érdekes módon szintén Erdei Sándornak hívják, a másikat pedig Molnár Zsoltnak, ami ugyancsak alkalmas lehet megtévesztésre, hiszen Erdeit Rokker Zsolti szerepe miatt mindenki Zsoltiként ismeri. Mindkét "független" jelölt indulása a Fidesznek lehet jó, bármennyi hibásan behúzott szavazattal beljebb vannak. Molnár Zsoltról a hvg.hu ki is derítette, hogy egy Fidesz-aktivistáról van szó.

(Index nyomán)

Korábban írtuk: Trükkök százai: ellen-Rokker Zsoltit indít a Fidesz Miskolcon – Erdei Sándor és Erdei Sándor között is lehet választani


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »