Az diktatúra, ahol egy szír terrorista beperelheti az őt elfogó országot, mikor hordája élén megtámadja azt?

Bírósági úton támadta meg a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció rá vonatkozó pontját Ahmed H. – írja a Magyar Idők. Ahmed H. a Miniszterelnöki Kabinetiroda ellen nyújtott be keresetet a Fővárosi Törvényszékhez jó hírnév megsértése miatt. Tudják, ez az a szír terrorista, aki hordája élén megtámadta Magyarországot, és ahelyett, hogy azonnal likvidálták volna, már hónapok óta megy a liberális cirkusz. Izraelben ilyen előfordulhatna?

A Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció 5. kérdésében ugyanis ez szerepelt: „Egy másik Soros-szervezet, az Amnesty International többször is követelte annak az Ahmed H.-nak a szabadon bocsátását, aki kövekkel támadt a határt védő magyar rendőrökre, és ezért elítélték.”

A keresetben a férfi azt kifogásolja, hogy ügyében jogerős ítélet nem született, hiszen a Szegedi Ítélőtábla megismételt elsőfokú eljárást rendelt el 2017. június 15-én.

A Magyar Idők információi szerint a bíróság idézés nélkül elutasította január 22-én Ahmed H. keresetét, mivel a keresetlevél nem tartalmazta a felperes lakóhelyét, sem a bírósághoz intézett határozott kereseti kérelmet. A hibák javítása után vélhetőleg ismét benyújtják a keresetet.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »