Az Amnesty megint kavar…

Az Amnesty International, az európai öngyűlölet, a beteg etnomazochizmus hazai zászlóshajója ismételten az európai népek és kultúrák fennmaradása ellen kampányol megrendelői igényei szerint. Ne törődj ostobaságukkal! Október 2-odikán szavazz nemmel! És mondd el nekik véleményedet a romboló tevékenységükről, tiltakozz! Nem adjuk a jövőnket!

Amnesty International Magyarország

1064 Budapest, Rózsa u. 44.

Tel./fax: +36 1 321 4799

E-mail: office@amnesty.hu

(Identitás Szövetség)

Így véreznek el az Amnesty kvótabarát érvei

Az Alapjogokért Központ kőkeményen csicskította be az Amnesty álkampányát.

Az Amnesty International „#tudjmegtöbbet” elnevezésű, a kötelező betelepítésről szóló népszavazással összefüggésben indított tájékoztató kampánya alapvetően próbálja elbagatellizálni az október 2-ai referendum tétjét”

– írja elemzésében az Alapjogokért Központ. Az AK szerint, az Amnesty azt sugallja, hogy nincs érdemi jelentősége a népszavazásnak, és ezzel magának a választópolgári döntésnek sincs kiemelkedő jellege.

Az Amnesty a szavazástól való távolmaradásra buzdít.”

Nem meglepő, hogy az Amnesty International már megint szándékosan próbálja félreinformálni a választópolgárokat.  Előfordult már, hogy az emberi jogi szervezet félrevezető információkat közölt a migránsválságról, vagy az október 2-ai népszavazásról.

Az Amnesty állításaival szemben az Alapjogokért Központ úgy vélekedik, hogy Magyarország nem ruházta át alkotmányos és nemzeti identitását az Unióra, és ezt az EU-nak is tiszteletben kell tartania. Ennek értelmében a migráció kapcsán nem alkalmazhat olyan megoldásokat, melyek kihatással lennének egy tagállam lakosságának nyelvi, kulturális vagy etnikai szerkezetére.

Konkrétan, az EU nem írhatja elő migránsok Magyarországra történő kötelező betelepítését, ugyanis a bevándorlás-politika az uniós szerződések alapján tagállami hatáskör. Többek között a közös menekültpolitikába tartozó döntések sem érinthetik egy tagállamnak a közrend fenntartására vagy a belső biztonság megőrzésére vonatkozó kompetenciáit.

A teljes cikket a 888.hu oldalon olvashatják: tovább>>

Forrás: (888.hu)


Forrás:generacio.eu
Tovább a cikkre »