Az államtitkár megerősítette: váltás volt a János-kórház élén

Az államtitkár megerősítette: váltás volt a János-kórház élén

Megerősítette az egészségügyért felelős államtitkár, hogy menesztették a Szent János-kórház eddigi főigazgatóját, Kázmér Tibort.

Horváth Ildikó azt is elmondta az InfoRádiónak, hogy Takács Péter veszi át a tisztséget, aki eddig az Emberi Erőforrások Minisztériumának főosztályvezetője volt. Az államtitkár az előző igazgató távozásáról többet nem mondott, csak a menesztés tényét erősítette meg.

Hírdetés

“Takács doktor korábban már dolgozott a kórházban, a járóbeteg-ellátás igazgatója volt, és a finanszírozást vezette” – mondta Horváth Ildikó az új igazgatóról, aki az elmúlt másfél évben a minisztériumban egészségpolitikai főosztályvezetőként dolgozott. A váltásra azért volt szükség, mert a János-kórház és a Kútvölgyi egyesülésével létrejön az Észak-Közép-Budai Centrumkórház, és ehhez másfajta vezetőt kerestek.

“Elvállalta a Szent János-kórház és a Kútvölgyi-tömb egyesülésével járó nagy munkát, hogy a 250 ezer fős közép-budai lakosság ellátásában ez a centrum fejlődjön” – mondta az államtitkár az új igazgató előtt álló feladatról.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »