Az AGEL sorozatban harmadszor lett az Év Legjobb Munkaadója

Az AGEL sorozatban harmadszor lett az Év Legjobb Munkaadója

Nyitókép: AGEL

Kiváló sikereket ért el az AGEL társaság. A Legjobb Munkaadó elnevezésű rangos felmérés Kórházak és egészségügyi ellátás kategóriájában sorozatban harmadszor sikerült nyernie az AGEL-nek. A felmérést 11. alkalommal szervezte meg a Profesia.sk állásportál, és több mint 119 000 érvényes szavazat döntött a nyertesekről. Az immáron 11. alkalommal megrendezett felmérésben minden kategóriában 25 társaságot/céget neveztek. Az AGEL az elmúlt években hatalmas előrelépést mutatott, így a felmérésben a stabil „nagyhalakat” is sikerült megelőznie.

 „A háromszoros győzelem minden kollégánk munkájának óriási elismerése. Számunkra ők a legfontosabbak, akik nélkül a cégünk nem lenne az, ami. A győzelem nagy jutalom számunkra, de egyben hatalmas elkötelezettség is. Hiszünk azonban abban, hogy ez a díj folyamatosan előrevisz majd bennünket, és a lehető legtöbb fiatal diákot meg tudjuk győzni arról, hogy érdemes és van értelme Szlovákiában maradni”

– mondta Mgr. Katarína Dovinová, az Agel HR-menedzsere.

Hírdetés

Az AGEL azzal is büszkélkedhet, hogy soraiban olyan egészségügyi szakemberek is vannak, akik 45 vagy 50 éve hűségesek ugyanahhoz a kórházhoz.

A szervezők szerint a munkaerőpiacon jelenleg nagy a növekedés, a Kórházak és egészségügyi ellátás kategóriában elsősorban a Nyitra és Kassa megyei nők szavaztak. A legvonzóbban az előnyöket – a színvonalon felüli egészségügyi ellátást, valamint a termékekre és szolgáltatásokra vonatkozó árengedményeket – értékelték. A minőségi szolgáltatások vagy termékek, valamint a cég jó híre az oka annak, hogy a szavazók miért éppen az adott társaságot/céget tartják a legjobbnak. A szavazók elsősorban a csapat és az emberek, a cég jó híre és a minőségi szolgáltatások szempontjából értékelték az AGEL-t.

Az AGEL csoport Közép-Európa legsikeresebb magánegészségügyi szolgáltatója. A cégcsoport 27 kórházból álló hálózatot üzemeltet Csehországban és Szlovákiában, összesen közel száz társaság van a portfóliójában, és megközelítőleg 15 000 alkalmazottat foglalkoztat, ebből mintegy 6 000-et Szlovákiában.

(x)


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »