Avakov tanácsadója szerint Szavcsenko gyakran védi az oroszbarát álláspontot

Nagyija Szavcsenko, a Haza (Batykivscsina) párt parlamenti képviselője hivatalosan nem lépte át a frontvonalat, talán ez csak a képzeletének a szüleménye – fejtette ki véleményét Zorjan Skirjak, az ukrán belügyminiszter tanácsadója.

Az elmúlt héten Szavcsenko elmondta, hogy tartja a kapcsolatot a Donbász területén élő emberekkel, valamint azt is hozzátette, hogy nemrég átlépte a frontvonalat – számol be a RIA Novosztyi.

„Tisztelettel viszonyulok ahhoz, hogy ő (Nagyija Szavcsenko) mit élt át, de sajnos gyakran védi az államellenes, oroszbarát álláspontot. Hallani szeretném Julija Volodimirivna Timosenko reakcióját az alítólagos kelet-ukrajnai látogatásra, mert a hivatalos források azt jelentették, hogy Szavcsenko nem lépte át a határt. Ez azt jelenti, hogy ő hivatalosan nem járt ott. Szóval lehet, hogy ez csak Szavcsenko képzeletének a szüleménye…”- mondta Skirjak.

A belügyminiszter tanácsadója úgy véli, hogy Szavcsenko nem mindig tudja, hogy miről beszél.

Rovatok: BelföldTelepülés: UkrajnaCímkék: Nagyija Szavcsenko, Ukrajna, ukrán-orosz viszony, ukrajnai hírek, Kelet-Ukrajna, politika, ukrán politikaForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »