Autópályát foglaltak, és meghalni is készek a feltorlódott bevándorlók

Autópályát foglaltak, és meghalni is készek a feltorlódott bevándorlók

Több száz migráns tüntetett a görög–macedón határon fekvő idomeni átkelőnél szerdán, miközben a legtöbb humanitárius szervezet az erőszak elszabadulásától tartva éjszaka megkezdte munkatársainak kivonását a helyszínről. Szerdán délután nagyjából 500 migráns blokkolta a Szaloniki és a macedón határon lévő Evzonoi átkelő közötti autópályát.

Az idomeni átkelőnél a macedón határzár ellen tiltakozó emberek eltorlaszolták a síneket, és akadályozták a segélyszervezeteket az ételosztásban – jelentette az ERT görög állami televízió. Az előző este a kilátástalan helyzetükön feldühödött migránsok megtagadták a vacsora elfogyasztását, és másokat is akadályoztak abban, hogy megegyék ételadagjukat – írja az alfahir.hu.

Mivel a török–EU megállapodás – amire alapozni nem igazán érdemes – hatályba lépett, ezért valószínűleg más útvonalon törnek be Európába a beszállítottak. A híres-hírhedt albán maffia már felkészült, jelentős mennyiségű motorcsónakot szereztek be. A „munkálatokba” valószínűleg be fog kapcsolódni a koszovói maffia is. Az úti cél Olaszország… Olyan motorcsónakjaik vannak, amit a rendőrség nem tud utolérni.

Jelentős mennyiségű beszállítandó tömeg várakozik már Líbiában és készülődnek be Európába a túlnépesedett ázsiai országokból is. Magyarországra legutóbb már ez utóbbi országokból érkeztek migránsok. Törökország felől sem a háború elől menekülnek, hanem a török–szír határon lévő táborokból. Oda előszeretettel belátogatott az Iszlám Állam, és elhordta az ENSZ által odaszállított élelmiszert és ruhaneműt. Odafelé szállította a határra az IÁ az olajat, visszafelé vitte az élelmet. Egy idő után az ENSZ megunta a dolgot és kivonult… Sok migráns csatlakozott az Égei-tengeren a szállítmányhoz belső Törökországból is, főleg Isztambulból.

Mindössze annyit kellett volna az Iszlám Állam „biznisze” ellen tenni, hogy a Szíriából és Irakból rabolt olajat szállító járműveit le kellett volna bombázni. Oroszország amint bevonult Szíriába, megtette ezt. Az olajbevétel (fél áron és fegyverért szállítottak) valószínűleg hiányzik már az Európát romba dönteni szándékozó Iszlám Állam kasszájából. Az Iszlám Állam alapító atyái Szaúd-Arábiai börtönök halálsorairól származnak, ahol a börtönablakokból volt „szerencséjük” végignézni elég sok lefejezést. Átdobták őket Szíriába „szír ellenzéknek”. Nem sokkal később önjárók lettek, és elszabadult a pokol.

Törökország felől továbbra is jönnek, valamivel csökkent mennyiségben a migránsok. Félő, hogy Görögországban az ott beragadó migránsok kitörnek! De vajon merre fognak elindulni?

A brüsszeli robbantásos merényletek után egyébként több németországi befogadó állomáson örömujjongásban törtek ki a befogadott, jól tartott „vendégek”. Örültek az ártatlan emberek halálának. Ilyenekből van bent cirka egymillió Németországban. Igaz, kancellári meghívásra. A német munkaügyi miniszter szerint 10 százalékuk lesz munkára fogható – négy év múlva, miután megtanulta a nyelvet és szakmát tanult. A 90 százalék analfabéta, nő és gyermek.

Békéscsaba, 2016. március 24.

Összeállította: F. I.

 Emlékeztető: „Általában hamis zászlós hadműveletet hajtanak végre. A hamis zászló alatti művelet (false-flag operation) azt jelenti, hogy valaki úgy hajt végre valamit, hogy közben bizonyítékokat gyárt és terít azért, hogy a felelősséget másra kenje. Ilyen kiemelkedő hadművelet volt az Irak ellen 2003-ban indított háború, valamint az Arab tavasz és az ukrajnai események.” (Részlet az Amerika háborúi által nekünk okozott károk című írásból) 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »