Ausztrália volt miniszterelnöke a migránsokhoz!

Ausztrália volt miniszterelnöke a migránsokhoz!

Nem úgy beszélt, mint Merkel, aki meghívta őket!

Ausztrália volt miniszterelnök asszonya Julia Gillard a következő kijelentéseket tette:

„Ez a mi országunk, a mi földünk, és a mi életformánk,…ha itt nem vagytok boldogok, akkor menjetek máshova! Muszlimok, akik az iszlám sharia törvényei szerint akarnak élni, hagyják el Ausztráliát!

Tarthatatlan állapot, hogy az ausztráloknak folyton nyugtalankodniuk kelljen amiatt, hogy vajon megsértettek-e éppen valakit vagy a kultúráját. A mi kultúránk két évszázad sok küzdelme, megpróbáltatása és győzelme eredményeként fejlődött ki, melyet férfiak és nők vívtak, akik szabadságra vágytak.

Az anyanyelvünk, országunk első nyelve angol, nem spanyol, libanéz, arab, kínai, japán, orosz vagy bármilyen más nyelv.

Aki itt akar élni, annak meg kell tanulnia a nyelvünket!

Az ausztrálok nagy része hisz Istenben. Ez nem valamilyen keresztény, jobboldali, erőszakos politikai nyomás, hanem tény, mert ezt a nemzetet keresztény férfiak és nők alapították keresztény hitükre támaszkodva és mindezt érthetően és világosan dokumentálták is.

Minden kétségen kívül helyes, ha mindezt hirdetjük iskoláinkban is.

Ha Istent nem tudjátok elfogadni, sértőnek érzitek, akkor azt ajánlom, hogy gondolkozzatok azon, hogy a világ valamelyik más részében keressetek új hazát, mert Isten a mi kultúránknak egy része.

Éljünk együtt Mi el akarjuk fogadni a ti hiteteket és nem akarjuk megkérdőjelezni. Csak annyit kérünk, hogy ti is fogadjátok el a mi hitünket, hogy békés harmóniában tudjunk élni együtt.

Ez a mi országunk, a mi földünk, és a mi életformánk, és azt akarjuk, hogy nektek is meg legyen minden lehetőségetek arra, hogy élvezzetek itt mindent.

De ha nem tudjátok abbahagyni a panaszkodást, siránkozást és elfogadni a zászlónkat, fogadalmainkat, keresztény hitünket és életmódunkat, akkor azt ajánlom, hogy használjátok ki a nagyszerű ausztrál lehetőséget: a távozás jogát.

Ha itt nem vagytok boldogok, akkor menjetek máshova. Mi nem kényszerítettünk titeket arra, hogy ide gyertek.

Ti kértétek, hogy idejöhessetek. Tehát fogadjátok el az országot, amely befogadott titeket.”

Forrás és fotó: Patrióta Európa idővonala 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »