Ausztrál cserejátékosé lett Messi 1000. meccsén viselt meze

Ausztrál cserejátékosé lett Messi 1000. meccsén viselt meze

A katari labdarúgó-világbajnokságon egy percet sem futballozó Cameron Devlinhez került Lionel Messinek, az argentinok világsztárjának az a meze, melyet a hétszeres aranylabdás pályafutása 1000. tétmérkőzésén, a múlt szombaton rendezett, Ausztrália ellen 2–1-re megnyert vb-nyolcaddöntőben viselt.

A skót élvonalbeli Heartsban játszó Devlin a lefújás után előbb saját csapattársait próbálta megvigasztalni a kiesés miatt, aztán pedig odalépett Messihez, hogy gratuláljon neki a továbbjutáshoz, valamint az 1000. meccsén szerzett góljához.

„Senki nem szólt semmit, úgyhogy szerencsét próbáltam, ő pedig azt mondta, az öltözőfolyosón találkozunk, és valóban ez történt” – mesélte Devlin a sydneyi repülőtéren, amikor az ausztrál válogatott hazaérkezett Katarból.

Hírdetés

Az interneten megosztott videók alapján Messi valóban átnyújtotta a mezét a 24 éves ausztrál játékosnak, akit meg is ölelt.

„Nem tudom, hogy az én mezem kikerül-e valaha az ő falára, vagy még mindig a katari stadion öltözőjének padlóján hever, de emiatt nem aggódom, hiszen az is meglepett, hogy egyáltalán elfogadta az enyémet” – mondta Devlin, akinek meggyőződése, hogy Messi arra sem fog emlékezni, hogy kivel cserélt dresszt a lefújás után. „Ettől függetlenül elég kedves és alázatos fickó ahhoz, hogy ebben a formában is kifejezze a tiszteletét” – tette hozzá.

Az ausztrál középpályás elárulta, hogy a 35 éves argentin klasszis mezét az otthonában tartja majd, és édesapja vigyáz rá.

„Nem hiszem, hogy valaha is megengedi, hogy hozzáérjek” – jelentette ki Devlin.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »