Áttérnek, csak hogy nagyobb eséllyel maradhassanak

Áttérnek, csak hogy nagyobb eséllyel maradhassanak

Szankciók Oroszország ellen, megkeresztelkedő muszlim migránsok és lövöldözés Floridában.

A terrorizmus elleni harc érdekében is fel kellene oldani az Oroszország ellen bevezetett szankciókat – ez áll a brit The Independentben megjelent véleménycikkben. Az orosz titkosszolgálati vezetők Európai Unióba történő beutazásának megtiltása miatt Nagy-Britannia nem jut hozzá az Iszlám Állam szíriai tevékenységével kapcsolatos létfontosságú információkhoz. A véleménycikk szerzője megjegyzi, hogy még az amerikaiak sem mentek ennyire messze: gazdasági szankciókat bevezettek ugyan, de a titkosszolgálati együttműködést nem veszélyeztetik.

Hírdetés

A Liverpooli Katedrálisban több mint 200 iráni migráns tért át a kereszténységre – írta a Daily Mail brit bulvárlap. Pete Wilcox tiszteletes szerint a migránsok szerint így nagyobb az esélyük arra, hogy ne utasítsák ki őket Nagy-Britanniából. Hozzátette: azok közül a migránsok közül, akik már megkapták a menekültstátuszt, senki sem akart áttérni az anglikán vallásra. Az új keresztények azzal érvelnek a brit hatóságoknál, hogyha hazatérnek, megkínozzák és üldözni fogják őket.

A floridai melegbárban elkövetett mészárlás tettesének apja szerint egy csókolózó férfipárnak szerepe lehetett a lövöldözésben – írta honlapján a New York Post. Omar Seddique Mateent az háborította fel, hogy felesége és fia előtt zavartalanul csókolta egymást a két férfi az utcán.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »