Áttekintés: férfi átmeneti kabátok 2022 tavaszára (X)

Áttekintés: férfi átmeneti kabátok 2022 tavaszára (X)

Egy újabb sikeres évet tudhatunk magunk mögött. Lassan lepereg a tél, és az új év tavaszi kínálata kerül terítékre. 

A férfi divat is hatalmas újításokkal köszönt bennünket 2022-ben, így ha szeretnénk stílusosak maradni, muszáj lesz tartanunk a lépést. Jelenleg pedig az átmeneti kabátok a soron következő darabok. Milyen tavaszi kabátot vásároljunk tehát, ha idén is szeretnénk divatosak lenni?

Bomberdzseki, az örök klasszikus

A bomberdzsekik sosem fognak kimenni a divatból, most pedig egészen felkapottak lesznek az új szezonban. Már nem csupán a hagyományos katonai darabokkal találkozhatunk, de tömérdek modern kiadással is. Persze a klasszisok ugyanúgy menőnek számítanak, például egy bőr bomber prémes gallérral vagy egy hagyományos pilótakabát. Viszont rengeteg más fazon is felütötte a fejét a divatvilágban. Az előbbieken kívül számtalan különféle színben kapható bomberdzsekit találhatunk. Vannak egészen extravagáns citromsárga, királykék vagy tűzpiros  modellek is – ahogyan a terepmintás katonai dizájn is jelen van a hagyományos darabok mellett. Továbbá kedvünkre válogathatunk a steppelt fazonok között is, mivel az idei év divatvilágát ez a fazon vezeti leginkább. Az alábbi linken a Bolf.hu kínálatában első ránézésre láthatjuk, milyen széles a paletta idén a bomberek terén: https://www.bolf.hu/hun_m_Ferfi-ruhazat_Ferfi-kabatok_Tavaszi-kabat-8403.html

Farmerkabátok

Hírdetés

Igen, egy újabb klasszikus szivárgott be a férfidivat idei felhozatala közé. A régi macsós, punkos, szabad szellemű ruhadarab ismét része a férfi ruhatáraknak. Természetesen ma már megújult kiadásban találkozhatunk ezekkel a kabátokkal, ami jól tükrözi a korszellemet. Legyen szó egyszerű fazonú vagy prémes gallérú darabokról, megszokott farmerkékről, esetleg más színárnyalatokról – garantáltan nem lőhetünk mellé egy jó farmerkabáttal idén sem.

Flanel kabátok

A jó öreg flanel darabok. Biztos emlékszünk még a kockás, prémes gallérú flanel kabátokra a hegymászós, túrázós és egyéb erdőben játszódó filmekből. Ahogyan az rögzült bennünk a mozivászonról, ezek a kabátok a férfiasság és talpraesettség szimbólumai a mai napig is. Tehát a tradicionális bomberek mellett ezekkel a kabátokkal is igazán macsós hatást érhetünk el. A dominánsabb, határozott férfiak számára talán nem is találhatnánk ideálisabb viseletet.

Steppelt fazonok

Talán ez számít viszont az idei év slágerének férfi és női divat terén is egyaránt. A különféle steppelt fazonok vezetik a divatot jelenleg a kabátok terén. Szinte bármilyen típusú kabátot megtalálhatunk steppelt változatban is. Ahogyan a steppelésből is különféle változatokkal találkozhatunk. A férfi divatot illetően ezt leginkább a bomberdzsekiken figyelhetjük meg. Vannak egyszerű, párhuzamos csíkozású darabok. Még akadnak haránt irányban keresztbe steppelt kabátok is. Bármelyiket is választjuk viszont, nem nyúlhatunk mellé, az idei divatmezőnyt ugyanis nagyon erősen uralja a steppelt fazon, így garantáltan divatosak leszünk egy ilyen kabáttal az új évben.


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »