Átigazolással „motiválják” az ismét alulmaradó ASA játékosait

Átigazolással „motiválják” az ismét alulmaradó ASA játékosait

A hazai pálya sem jelentett előnyt a Marosvásárhelyi ASA-nak az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában, hiszen az összetett utolsó előtti helyén álló erdélyi csapat 2-0-ra kikapott a Viitorultól. 

asa_viitorul-1475_b

Edzőjük, Dan Alexa értékelésében rámutatott, hogy az első gólt egyéni hibából kapták, majd a másodiknál ismét figyelmetlenségükre fizettek rá, amikor a Konstanca megyei vendégeik pontrúgást értékesítettek. „Ezután irányítás alatt tartottuk a második félidőt, jó helyzeteink voltak, de nem tudtunk betalálni. Számunkra a fontos mérkőzés kedden, Chiajnán lesz. Nehéz motiválnom a játékosokat, akik elégedetlenek a klub súlyos anyagi problémái miatt. Sokan közülük csak azért játszanak, hogy a téli szünetben sikerüljön egy jobb helyzetben lévő csapathoz igazolniuk” – ismerte el a szakember.

Az ASA-val ellentétben a Iași-nak sikerült meglepetést okoznia: az elmúlt időszak vereségsorozatát az összetettben második Craiova legyőzésével törte meg. A moldvaiak 2-1-re nyertek, ezért a Botoșani elleni, vasárnapi meccsének eredményétől függetlenül a Craiova most nem tudja beérni a listavezető Steauát, ráadásul immár a Viitorul és a Medgyes is felzárkózott mellé 30 pontos összesítettel. A Gaz Metan különben a Chiajnát verte 3-1-re hazai pályán, majd a Dinamo is gyűjtött három pontot a Voluntari vendégeként aratott 2-1-es győzelmével. A Kolozsvári CFR–Târgu Jiu-i Pandurii találkozót hétfőn 20.30-tól rendezik.


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »