Asztalitenisz: ma visszavághatnak a hodosiak a Kijevnek

Asztalitenisz: ma visszavághatnak a hodosiak a Kijevnek

A Peter Šereda–Sameul Novota–Lelkeš Zoltán hármassal felálló hodosi asztalitenisz-csapat hazai pályán 3:2-es vereséget szenvedett az Európa-kupa harmadik fordulójában az ukrán Fortune Kijev csapata ellen.

 A rendkívül izgalmas párharcban mindössze két pont döntött a győztes sorsáról. „Várható volt, hogy kiegyenlített csata lesz, a körülbelül száz néző remek párharcokat láthatott. Az első két meccset elveszítettük, majd kiegyenlítettünk 2:2-re, az utolsó mérkőzésen pedig Lelkeš egy rendkívül szoros küzdelemben szenvedett vereséget – részletezte a párharcot Jozef Kmeť hodosi klubelnök. – Sajnos nem a legerősebb felállításban léptünk pályára, ugyanis Samuel Novota hosszabb ideje sérüléssel bajlódik. Mivel nem volt százszázalékos állapotban, így ő csak egy meccset vállalt, míg Lelkeš Zoltán kettőt. Mindenesetre a mérkőzések megmutatták, hogy a két csapat egyenlő játékerőt képvisel, és a kijevi visszavágón jó eséllyel kiharcolhatjuk a továbbjutást, győzelem esetén pedig a kedvező szettarány a javunkra szólhat.ˮ

Hírdetés

A Fortune Kijev elleni visszavágóra ma, szlovák idő szerint 18.00-kor kerül sor az ukrán fővárosban, a párharc győztese bejut a kupasorozat nyolcaddöntőjébe. A mérkőzés az ettu.org honlapon élőben lesz követhető. A hodosiak egyébként remek szezont futnak, a szlovák extraligát hibátlan mérleggel vezetik, a Közép-európai Kupában pedig három mérkőzésből hármat megnyertek. 


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »