Ásotthalom megvédi a hagyományait: betiltották az iszlámot és a homoszexualitást sem nézik jó szemmel

Ásotthalom megvédi a hagyományait: betiltották az iszlámot és a homoszexualitást sem nézik jó szemmel

Ásotthalom betiltotta a muszlim vallást és a homoszexualitást sem nézi jó szemmel a település polgármestere, egyben a Jobbik alelnöke. Toroczkai László 5 pontban terjesztette elképzelését a képviselő-testület elé, amelynek tagjai egyhangúan megszavazták az új szabályok bevezetését a községben.

Toroczkai úgy fogalmaz Facebook oldalán: “a bűnbakkeresés helyett én inkább azonnali megoldást adok, védelmet a brüsszeli tömeges betelepítési tervvel szemben […] az intézkedéscsomag a közösségünket és a hagyományainkat védelmezi bármilyen külső tömeges betelepítési vagy felforgatási tervvel szemben”.

A polgármester szerint a haza megvédése érdekében egyszerűen csak át kellene vennie az alábbi pontokból álló “preventatív célú ntézkedéscsomagot” a többi önkormányzatnak.

– Tilos a mecset- és bármilyen egyéb hitéleti tevékenységre irányuló építmény építése, amely kisebbítené a településünk meglévő katolikus templomának jelentőségét

– Tilos közterületen a müezzin tevékenysége, mivel alkalmas a köznyugalom zavarására, továbbá alkalmas arra is, hogy a helyi lakosság körében félelmet, riadalmat és megbotránkozást keltsen

– Tilos közterületen az egész testet és fejet, valamint részben vagy teljes egészében az arcot is elfedő burka, nikáb és csador, valamint a teljes testet fedő fürdőruha, ide értve az úgynevezett burkini viselése

Az intézkedéscsomag második részében Toroczkai, mint ahogy ő fogalmaz, egy keleten, Oroszországban működő törvényhez hasonló rendeletet hozott.”Mi itt Közép-Európában ismét két pogány közé kerültünk. Amíg délről a migráció, addig nyugatról a szélsőséges liberalizmus vadhajtásai fenyegetik a társadalmunkat és hagyományainkat. Az intézkedéscsomag második fele ennek megfelelően így szól”:

– Tilos közterületen bármilyen olyan jellegű propaganda-tevékenység megvalósítása, amely a házasság intézményét nem az Alaptörvényben rögzítetteknek megfelelően egy férfi és egy nő között létrejött életközösségként mutatja be, ide értve bármilyen közterületi akciót, kiemelten a performanszokat, demonstrációkat, plakát-, röplap- és hangreklámokat

– Tilos közterületen bármilyen olyan jellegű propaganda-tevékenység megvalósítása, amely megsérti az Alaptörvényt azzal, hogy a családi kapcsolat alapjaként nem a házasságot, illetve a szülő-gyermek viszonyt ismeri el, ide értve bármilyen közterületi akciót, kiemelten a performanszokat, demonstrációkat, plakát-, röplap- és hangreklámokat.

Forrás: mti / Blikk / PP

The post Ásotthalom megvédi a hagyományait: betiltották az iszlámot és a homoszexualitást sem nézik jó szemmel appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »