Ashton Kutcher budapesti fotói miatt kérleli rajongóit

Az egész nyáron hazánkban tartózkodó amerikai színész, Ashton Kutcher és neje, Mila Kunis hétfőn még a Duna Aréna lelátójáról követték a három méteres női szinkron műugrás döntőjét, de keddre már nagyon nem tetszett a filmsztárnak, hogy fotó- és videófelvételek készültek róluk és két kisgyermekükről.

Ezt már három twitter-üzenetben is nyomatékosította. Azt írta követőinek és mindenki másnak, hogy ne osszák meg, ne jelentessék meg a fotót, mert a gyerekek – Wyatt és Dimitri – nem döntöttek a publikus térben való megjelenés mellett. 

l continue to kindly ask, Please don't post/publish photos of our kids. They haven't chosen life in the public eye.— ashton kutcher (@aplusk) July 17, 2017 Yes we took them to a public place (we like sharing life with our kids) no that doesn't mean we are ok with their photos being published— ashton kutcher (@aplusk) July 17, 2017 Please.— ashton kutcher (@aplusk) July 17, 2017

A sztárt egyébként Kemény Dénes volt vízilabda-kapitány társaságában láthattuk.

A kérdés hirtelen bonyolulttá válik, mert a vizes világbajnokság eseményeire megvásárolt belépőjeggyel a vevő elfogadja a felhasználói feltételeket, amelyek része, hogy el kell fogadni,ha esetleg szerepelünk kép- vagy videófelvételen. És ezen az sem változtat, hogy ha Kutcherék esetleg repijeggyel, ajándékba kapott belépővel jutottak be a lelátóra. 

Hogy a színész kérése még a közmédiánál sem talált meghallgatásra, azt az is bizonyítja, hogy ezen a linken rövid videóbejátszás is látható a Kemény Dénessel folytatott csevelyről. 

A sztárpár egyébként egészen szeptemberig valahol Budán lakik, mert Mila Kunis új vígjátékát forgatja, és egész családja elkísérte. 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »