Ártatlan áldozat az egyéves lányát disznóölőkéssel megszurkáló cigány is: drogot csempésztek szegénynek a kávéjába

Ártatlan áldozat az egyéves lányát disznóölőkéssel megszurkáló cigány is: drogot csempésztek szegénynek a kávéjába

Kiccsaládját okolta a bíróságon a kislányát csaknem halálra szurkáló lajosmizsei cigány, miért nem vették észre a gyermeken az általa ejtett sebeket. Már a jövő héten elítélhetik.

– Vállalom a hazugságvizsgálatot is! – Az jó lenne! – így pörkölt oda T. József a kecskeméti bíróság előtt édesanyjának, aki bár törvényadta joga alapján semmi nem kötelezte volna, hogy tulajdon fiáról valljon, mégis élt a lehetőséggel. Mint a Bors megírta, a 31 éves vádlott azzal védekezett, sosem volt drogos, valaki beletett valamit a reggeli kávéjába, onnantól nem emlékszik semmire.

Az anyja a bíróságon kerek perec kimondta: senki nem tett József kávéjába semmit, senki más nem szúrhatta le a kicsit a családból. Úgy jött ki véresen a szobából, karján a gyerekkel (amiről a mentősöknek még hazudtak – a szerk.). Három nappal korábban komoly dühkitörése volt a fiának, betörte az ablakokat. Baráti körében pedig gyakran juthatott droghoz. – Csak az igazat mondd! Ti miért nem vettétek észre a sebeket a gyereken? – vágta oda anyjának T. József, többször rendre is kellett utasítani.

Az asszony szerint a 21 centis pengéjű kés a másnapi disznóöléshez volt kikészítve. Igaz, a rendőrség lefoglalt egy kisebb, kilenccentiset is, amit krumplipucoláshoz használtak. A vádirat már a nagyobbat jelöli a sérüléseket okozó eszköznek.

T. József súlyos büntetésre számíthat. Az ügyészség szerint nem az ő akaratán múlt, hogy a gyerek végül nem halt meg. Fegyházbüntetést kértek az apára, egy héten belül elsőfokú ítélet lesz.

(Bors nyomán)

Korábban írtuk:

Egyéves kislányát szurkálta hasba egy lajosmizsei drogos cigány – a vádemelésig sikerült eljutni

Először csak a gyerekét szurkáló drogos cigányt vitte el a mentő – azt hazudták, hogy a csecsemő nem sérült meg

Egészen véletlenül pont egy hatszáz évvel ezelőtt érkezett migráns szurkálta hasba saját egyéves lányát Lajosmizsén

Többször hasba szúrta konyhakéssel egyéves kislányát egy férfi Lajosmizsén


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »