Apák napján kiirtotta családját egy amerikai férfi

Apák napján kiirtotta családját egy amerikai férfi

Holtan találtak egy családot, köztük egy öt és egy tizánhároméves gyereket az Ohiói Jackson Township településen. Mindegyiküket lelőtték. A nyomozás kiderítette, hogy Apák napján a veterán katona kivégezte családját, majd magával is végzett – írja a Daily Mail.

A rendőrségre vasárnap délután érkezett bejelentés,hogy nem tudják elérni a családot – idézi az Origo.

Ezután kivonultak a Jackson Township településen a Salerno utca egyik házához, a család otthonához, és itt holtan találták a 47 éves Nicholas Mavrakist, a 37 éves Lesley mavrakist, valamint két gyermeküket, a tizenhárom éves Ace-t és az öt éves Pippát. 

Mindannyian lőtt sebbe haltak bele.

A nyomozás adatai szerint a tragédia hátterében családi veszekedés állt, melynek következtében hármas emberölés és öngyilkosság történt – tudatta a rendőrség hétfői közleményben, mely szerint nem gondolják, hogy bárki más érintett lenne a tragédiában.

Lesley egyik rokona értesítette a rendőrséget miután hiába telefonált, senkit sem ért el, és aggódni kezdett.

Hírdetés

Nem tudom, hogy mi történhetett, de a férjnek lehet poszttraumás szindrómája a katonaság miatt, problémái vannak – mondta a 911 diszpécsernek.

A Védelmi Minisztérium szerint a férfi 20 év után 2013 júliusában nyugállományba vonult. 

A feljegyzések szerint 2002 januárjától 2002 júliusáig Afganisztánba volt, valamint 2003-ban és 2007-ben két külön alkalommal Irakban is szolgált.

Egy szomszéd szerint aki 2016-ban költözött a környékre szintén azt mondta, hogy a veterán férfi poszt-traumás stresszben szenvedett az iraki és afganisztáni bevetések miatt.

Hétfőn Tony Mavrakis, aki állítása szerint Nicholas Mavrakis testvére a Facebookon azt írta, hogy a bátyja, aki az amerikai hadseregben szolgált és PTSD-ben szenvedett megölte feleségét, két gyermekét, majd önmagával is végzett. 

A poszt végén kért, hogy aki teheti értesítse bajtársait a tragikus eseményről.

A rendőrség közleményében azt írta, hogy a tragédiáról csak azután árulnak el többet, ha már a rokonokat értesítették.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »