Anyával és gyerekével erőszakoskodott a „menekült” Ausztriában

Anyával és gyerekével erőszakoskodott a „menekült” Ausztriában

Egy héten belül két szexuális zaklatás is napvilágra került a szomszédos Ausztriában. Az osztrák sajtó tudósítása szerint egy feltehetően külföldi fürdővendég a klagenfurti fürdőben molesztált egy négyéves (!) kisgyereket, majd 37 éves édesanyjához közeledett szexuális szándékkal vasárnap. Bécsben egy hétéves kisgyereket zaklatott szexuálisan egy afgán férfi.

Magyar Menedék - Ősmagyar

Először február végén érkezett jelentés bevándorlók által elkövetett szexuális zaklatásról. Az elkövető egy 15 éves gyerek volt, aki a vécé előtt feltartóztatott egy 9 éves lányt és elkezdte tapogatni. Most egy körülbelül 185 cm magas férfi külföldi akcentusú férfi zaklatott egy négyéves kisfiút Klagenfurtban, egy fürdőben próbálta magával csalni a gyereket. Amikor az anyuka utána ment, hogy elhozza a kisfiát, őt is molesztálni kezdte a férfi, intim helyeken tapogatva a nőt.

Jóllehet a nőnek sikerült kiszabadulnia a kezei közül, a férfi még követte egy darabig, aztán eltűnt. Az elkövető egy 50 éves rövid hajú ősz férfi.

Bécsből is érkezett hír szexuális zaklatásról. Ott egy 20 éves afgán férfira lettek figyelmesek, amikor kedd délután először egy hétéves kislánynak mutogatta nemi szervét, majd a gyerekmedence szélén állva is.

Az úszómester és egy úszásoktató a rendőrség kiérkezéséig visszatartotta a zaklatót. A kislány sokkos állapotba került, nagyon megijedt a történtek miatt. A vizsgálat folyamatban van, a férfi szabadlábon…


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »