ANTSZ feladata a „Budapest tüdejérõl” gondoskodni!

Szálló por koncentráció.

Karácsony Gergely úr

főpolgármester

Tisztelt Főpolgármester úr, kedves figyelmébe ajánlom 2008-ban a szálló por koncentrációjára vonatkozó írást

Miért a fővárosi idős otthonok lakói a körében nőtt meg drámai módon az elhalálozás?

Ennek hátterében budapesti levegő szállópor koncentrációjának az elmúlt 30 évben való növekedése áll.

http://realzoldek.hu/modules.php?name=Universal&op=ViewItems&vid=431

Budapest, 2020. május 11.

Tisztelettel: Juhos László, reális zöldek elnöke

————————————

Molnár Gyula képviselő úrnak

Kedves Gyula!

Az alábbi összeállítás kapcsolódik Karácsony Gergely főpolgármester úrnak megküldött írásomhoz:

Hírdetés

Az ANTSZ feladata a „város tüdejéről” gondoskodni!

A levegőben nagy mennyiségű, különböző eredetű porszem lebeg, amelynek egy része parányi élőlény, gomba és baktérium.

Magas hegyvidéken az ember által egy légvételkor belélegzett kb. ½ liternyi levegőben 100 000 porszem van, az Alföldön ez már félmillióra emelkedik, Pesten az V. emelet magasságában 50 milliót, az I. emelet magasságában másfél milliárdot, az ember magasságában 5 milliárdot, a gyermek magasságában pedig 50 milliárd porszemet tesz ki.

2020.05.11.

Üdv.: Juhos László

Molnár Gyula úr
képviselő

Kedves Gyula, figyelmedbe ajánlom:

Az ellenzék budapesti 2/3 –os győzelmét 2018-ban és Karácsony Gergely, Tarlós István székébe kerülését a klímaváltozás idézte elő!

Budapest azon városok körébe tartozik, amelynek egész évben melegebbek környezeténél. A fővárosi légtér sajátossága két tulajdonságban tér el tágabb környezetétől melegebb és szennyezettebb.

Világméretű megfélemlítő propaganda kampány folyik, azt hangoztatva, hogy a folyamatban lévő klímaváltozást az ember okozza, ennek katasztrofális következményei lesznek, és ezért fő bűnösnek a széndioxidot tekintik.

Erre az ideológiára mára hatalmas zöld iparág fejlődött fel, hatalmas profit termelő, és még hatalmasabb érdek érvényesítő képességgel.

Ennek következménye, hogy jelentős média támogatást kapnak mindazok, akik ezt az ideológiát hirdetik, közöttük számos népszerű személy, akiknek a természettudományos ismeretei egy másodikos gimnazista színvonalát sem érik el, miközben világhírű tudósok semmiféle nyilvános megszólalási lehetőséget nem kapnak.

Nem vitatom a klímaváltozás tényét, hiszen a Föld több mint négy és fél milliárd éves történetében a klíma folyamatosan változott, és semmi nem indokolja, hogy éppen most ne változzon, annál is inkább, mivel 10-12 ezer év óta kifelé megyünk a legutóbbi jégkorszakból, és a korábbi jégkorszakok adatai szerint ilyenkor mintegy 30-50 ezer év időtartamú fokozatos melegedés következik.

2020.05.13.

Üdvözlettel: Juhos László


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »