Antal Árpád újrázna Sepsiszentgyörgy élén

Elkezdődött Sepsiszentgyörgyön az aláírásgyűjtés Antal Árpád polgármester-jelöltségéért. Antal Facebook-oldalán azt írta, tudomásul vette és köszöni, hogy az RMDSZ aláírásokat gyűjt azért, hogy indulhasson a júniusi önkormányzati választáson.

“Számunkra a polgármesteri munka egyenértékű Székelyföld modernizációjával, hiszen elsősorban az önkormányzatokban tudjuk megmutatni igazán azt, hogy mit tudunk elérni, ha engednek bennünket dolgozni a szülőföldünkért. Az elmúlt időszak megerősítette bennem és csapatomban a hitet, hogy dolgozni kell, egészen addig, ameddig lehet” – írta Antal.

Azt is leírta, hogy amennyiben a polgármesteri teendőktől való eltiltásomat feloldják, akkor “boldogan folytatja a megkezdett munkát, amit az elmúlt nyolc évben végeztem, mert szereti és mert meggyőződése, hogy van értelme”.

“Számomra a polgármesteri szék nem cél, hanem eszköz arra, hogy közösségünk hosszú távú céljaiért dolgozzak. Bárhogyan alakuljanak is a dolgok, én mindenképpen a közösség szolgálatában maradok” – írta.


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »