Angol kiscsapat vinné a Chelsea korosodó sztárját

Érdekes hírek röppentek fel az angol sportsajtóban John Terryvel kapcsolatban, ugyanis állítólag a Bournemouth menedzsere, Eddie Howe azon munkálkodik, hogy az angol válogatott egykori ászát kölcsönbe csapatához csábítsa. Howe-nak nem ez lenne az első nagy dobása, hasonló opciókkal a szezon kezdetén már megszerezte az arsenalos Jack Wilshere-t is – írja a Mirror.

Az üzlet azért lenne előnyös a 36 éves középhátvédnek, mert idén mindössze 4-szer lépett pályára kezdőként bajnokin a Chelsea-ben – összességében 711 fellépése van minden sorozatot tekintve a Kékek mezében –, és így lehetősége lenne újra meghatározó embernek lenni a Premier League-ben.

A kölcsönszerződés ellen szól azonban, hogy Terry korábban kijelentette, hogy az angol bajnokságban nem kíván a Chelsea-n kívül más csapatban pályára lépni. Ráadásul pályafutása vége felé jár már, szerződése a szezon végéig szól, ekkor akár vissza is vonulhat a játéktól, ha éppenséggel nem fut be érte egy újabb zsíros kínai ajánlat.

A Bournemouth kilencedik a tabellán, és nemrég vesztette el középhátvédjét, Nathan Akét, akit pont a listavezető Chelsea rendelt vissza a kölcsönadásból. Meglepő lenne, ha Terryvel tudnák pótolni a fiatal tehetséget.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »