Amikor kislánya felsírt, az érdi nő megfojtotta az újszülöttet – 2015-ben történt, idáig rejtegette

Amikor kislánya felsírt, az érdi nő megfojtotta az újszülöttet – 2015-ben történt, idáig rejtegette

Előzetes letartóztatásba helyezte a Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírája azt az érdi nőt, aki 2015 végén megölte és azóta rejtegette újszülött gyermekét – tudta meg a Pest Megyei Főügyészségtől pénteken az MTI.

A főügyészség korábbi közlése szerint 2017. január 13-án, pénteken indítványozták annak az érdi nőnek az előzetes letartóztatását, aki még 2015 év végén megölte és azóta rejtegette újszülött gyermekét. Az érdi asszony 2015-ben teherbe esett (az ő esetében talán szabad ilyen aljas módon megfogalmazni – a szerk.), ám azt eltitkolta a családja előtt és orvosnál sem járt. 2015 év végén leánygyermeket szült egyedül, és amikor a csecsemő felsírt, a nő megfojtotta az újszülöttet.

Ezután becsomagolta a holttestet és azt egy táskába tette, majd a házuk különböző pontjain rejtegette. A földi maradványokat a gyanúsított hozzátartozói a napokban találták meg, és ők értesítették a rendőrséget – összegezte a történteket az ügyészség közleménye.

A nővel az ügyészség közölte, hogy tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítják és indítványozták előzetes letartóztatását.

(MTI)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »