Alvó férfiakat fosztottak ki

Alvó férfiakat fosztottak ki

Alvó férfiakat fosztottak ki

Az albertirsai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik egy vonaton fosztották ki az alvó sértetteket.

Hírdetés

A nyomozás adatai szerint H. Dávid és K. Edvárd 2018. június 10-én, 1 óra körül, a Budapest és Albertirsa között közlekedő vonaton két alvó férfitól pénztárcát, személyes iratokat, bankkártyát és készpénzt tulajdonított el. Ezt követően egyikük az ellopott bankkártyával menetjegyet és energiaitalt vásárolt. Az esetről az egyik sértett bejelentést tett a rendőrségen.

Az ügyben végzett adatgyűjtés alapján az albertirsai rendőrök azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit. A 22 éves nyáregyházi lakost az Albertirsai Rendőrőrs munkatársai 2018. június 10-én Albertirsa belvárosában, míg 21 éves társát – másnap – tartózkodási helyén fogták el. A rendőrök a két férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya H. Dávid ellen kifosztás bűntett és készpénz-helyettesítő fizetési eszköz felhasználásával elkövetett csalás bűntett, míg K. Edvárd ellen kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »