Alternatív cikkek a Stop Sorosról

A magyar miniszterelnök háborút hirdetett Soros György ellen. Nem alaptalanul. Az olasz interjúalany szerint Olaszország is megszenvedi a nyitott társadalom alapítvány általi nyomásgyakorlást. Ha Orbán Viktor 2019-ig ki tud tartani, az Európa Parlamenti választások nyomán alakuló új EP már megvédheti az EU-t a Németországban és Franciaországban is szinte kitapintható elégedetlenségre okot adó no-go zónák terjedésétől és más, a migrációval elkerülhetetlenül együtt járó társadalomromboló hatásoktól és biztonsági kihívásoktól.

https://sputniknews.com/analysis/201802251061980157-hungary-george-soros/

Orbán Viktor kormánya egy törvénycsomagot terjesztett elő, amelynek célja a bevándorlást is támogató, külföldi finanszírozású NGO-k kezelése. Az ENSZ, az Európai Bizottság és a Soros által finanszírozott szervezetek támadás alá vették a törvényjavaslatot. Ám nem érdemes abból kiindulni, amit a nemzetközi fősodratú média ír erről: érdemesebb megvizsgálnunk a tényleges törvénycsomagot.

Nem ok nélkül kerültek a Soroshoz köthető NGO-k a magyar kormány célkeresztjébe, ugyanis már 2015 előtt szerepet játszottak a bevándorlás minden aspektusában. 

A bevándorlás támogatásával Soros célja a nemzeti szuverenitás meggyengítése. Ezért lép fel Orbán Viktor Soros és szervezetei ellen. Államhatárokat nem csak háborúk törölhetnek el, de a tömeges bevándorlás is. Ez az, amit Orbán Viktor és a magyarok nyílt és tisztességes módon szeretnének rendezni.

https://journal-neo.org/2018/02/22/hungary-new-ngo-bill-aims-to-stopsoros/

(máté)


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »