Állásajánlatok a Boschnál

Állásajánlatok a Boschnál

Különböző képzettségű alkalmazottakat toboroz Kolozsvárra és Temesvárra a Bosch-csoport a kereskedelmi, a műszaki és a gyártási ágazatban, egyebek mellett gépészmérnököket, teszt- és minőségmérnököket, automatizálási és mechatronikai mérnököket keresnek.

bosch_zsuk2_b

A vállalatnak ugyanakkor szüksége van elektronikai, elektrotechnikai, automatizálási és informatikai szakképesítésű gyártástervezőkre, logisztikai szakemberekre, közgazdászokra, illetve szakképzetlen operátorokra a gyártási részlegen.

„Kolozsvári kutató- és fejlesztőközpontjához a Bosch mérnököket és programozókat keres vezetéssegítő rendszerek (képfeldolgozói vagy C++, S+ Development képesítéssel), járműipar (Embedded platforms képesítéssel), kapcsolódó iparágak (Data Mining, illetve hardware és mechanikai programozói képesítéssel), elemzés és tesztelés (vegyészmérnöki és fizikai képzettséggel), parkolópilóták terén (alkalmazott mérnöki képesítéssel)” – jelentette be a vállalat.

Az új temesvári Shared Services (BPO) részleg ugyanakkor felvesz telefonos közönségszolgálati dolgozókat (call center), beszerzési segédet, közgazdászokat, IT-projektmenedzsereket, SAP-elemzőket és műszaki segédet. A Bosch Románia ugyanakkor Junior Managers (JMP) programját is folytatja, amelynek révén idén több mint tíz friss műszaki, szociológiai vagy közgazdasági végzettségű fiatalt készít fel a menedzseri munkára. A vállalat ugyanakkor a Kolozsvári Műszaki Egyetemmel közösen doktori értekezéseket is koordinál. A vállalat világszerte 14 ezer felsőfokú végzettségű alkalmazottat keres.


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »