Alkoholmérgezést szenvedtek ukrán tinédzserek az iskolában

Az ukrajnai Lemberg megyében található Szkolivszkij járás egyik iskolájában a tanítási nap alatt alkoholmérgezést szenvedett három tízedik osztályos és egy kilencedik osztályos tanuló. A tinédzserek az alkoholt az iskola közelében található üzletben vették meg – jelentette a Lemberg megyei ügyészség sajtóosztálya.

Megállapítást nyert, hogy a diákok a vodkát kijevi idő szerint körülbelül 10 órakor vették meg és az iskola mellett található sporttéren fogyasztották el a szünet idejében – adta hírül a Golos.ua ukrán hírportál.

A tanórák során a gyerekek rosszul lettek, ezért a tanár riasztotta a mentőszolgálatot. Érdekesség, hogy egyik pedagógust sem vette észre, hogy a tanulók ittas állapotban vannak.

A vodkát értékesítő üzletembert azonosították a rendőrök, az üzlettől pedig megvonhatják az alkoholkereskedelmi engedélyt.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Már több mint 100 ember szenvedett alkoholmérgezést a pancsolt szesz miatt UkrajnábanLetartóztatták a halálos alkoholszurrogátum előállítóit UkrajnábanTöbb millió ember hal meg az alkohol miattRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Lembergi terület›Szokalyszkij járásCímkék: alkoholmérgezés, iskola, kékfény, bűnügy, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »