Alig kapott büntetést a vérszomjas néger Svédországban – kitalálják, miért?

Gävle városában szeptember 2-án egy 21 éves eritreai bevándorló három társával fekete kapucnis pulóverben, pisztollyal és hokiütőkkel felfegyverkezve törtek rá egy svéd férfira, miközben az otthonában házibulit tartott barátaival. A támadás oka, legalábbis a beilleszkedő fiatalemberek szerint, a ház előtt parkoló Volvo volt, ami emlékeik szerint korábban megpróbálta elgázolni egyiküket. Az áldozatot, akit “rohadt rasszistának” neveztek, bántalmazták és pisztollyal lábon lőtték.

A brutális támadás után az elsőrendű vádlottat mindössze 1 év 9 hónap börtönre ítélték, pedig számos hasonló banditatámadást követett el ezen kívül is. Az ügyészség kifejezetten hangsúlyozta azt is, hogy nem kívánják kitoloncolását Svédországból.

Az enyhe büntetés indokolása pedig a következő volt. A pisztoly nem éles fegyver volt, hanem egy startpisztoly, amelynek csövébe gumidarabot tömtek. Így is komolyan megsebesítette az áldozatot. A bíróság szerint azonban nem volt bizonyítható, hogy a betolakodó tisztában lett volna vele, hogy a pisztoly lövedéket fog kilőni.

A kérdésre egyébként, hogy miért lőtt rá a sértettre, a nigger így felelt: “Mert furcsán nézett rám. Meg kellett védenem magam! Itt mindenki rasszista!”


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »