Áldozatnak tekinti magát Monica Lewinsky

Áldozatnak tekinti magát Monica Lewinsky

Nemzetközi lapszemle.

Bár nem érdekeltek a feszültség növelésében, az Egyesült Államok és Oroszország a konfrontáció felé sodródik Szíriában – ez áll az Al-Monitor nevű közel-keleti és észak-afrikai hírekre szakosodott washingtoni székhelyű portál cikkében. Deir ez-Zórnál a szír kormányerőket bombázták az amerikaiak, orosz zsoldosokat is megölve. Az ügy komolyan árthat Putyin megítélésének a március 18-i választáson. Amerika célja a szír kormány elvágása az ország olaj- és gázlelőhelyeitől, egyben Irán kiszorítása a térségből. Az orosz légierő közben legmodernebb lopakodó vadászgépeit telepítette a térségbe. Oroszország és Amerika továbbra is teszteli egymás vörös vonalait – áll az írásban.

Sokkoló hatással lesz egészségünkre az éghajlatváltozás – írja a női kérdésekkel foglalkozó amerikai Bustle életmód-, egészség- és divatportál. Egyebek közt az allergiás megbetegedések, a Lyme-kór terjedése, több hőgutaeset és ezzel kapcsolatos mentális problémák terjedése, a gyógyszerfogyasztás megugrása, a menstruációs ciklusok összezavarodása, a koraszülések számának megugrása várható.

Áldozatnak tekinti magát Monica Lewinsky – írja a Daily Star brit bulvárlap. Lewinsky ezúttal a #metoo kampány alkalmából került reflektorfénybe. Bill Clinton volt gyakornoka, aki az elnökkel a Fehér Ház Ovális termében került intim kapcsolatba, úgy fogalmazott, hogy ő a hatalmi zaklatás áldozata volt.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »