Áldás a világbékéért

Ez egy különleges dór szertartás a napvallás keretén belül, amelyet elsősorban az úgynevezett Dór Napokon szoktunk végezni. Ismerkedjünk meg ezzel az áldással!

A dórok egyedülálló lelki fajt alkotnak, mivel a Teremtő speciális feladatokat bízott rájuk a teremtésben. Minden komolyabb isteni tervben kitüntetett szerep jut nekik, feltéve, hogy képesek az egójuktól megszabadulni, karmájukat teljesíteni, és tisztán áramoltatni a rájuk bízott kincseket. Ennek érdekében sokféle szertartást szoktunk végezni.

 

Az Áldás a világbékéért címet viselő rituálé kifejezetten a szív csakrán keresztül fejti ki hatását tűz erő segítségével. A dór szertartást magától értetődően egy dór lélek vezeti, aki képes a békesség esszenciáját megidézni és közvetíteni a részvevők számára.

Ez az erő válogatás nélkül, mindenkire hatást gyakorol. Ami eredetét illeti, a dórok birodalmából származik. Elsősorban ahhoz segíthet hozzá minket, hogy békét és harmóniát teremthessünk önmagunkban, majd a béke és a harmónia rezgéseit sugározhassuk szét a szűkebb, illetve a tágabb környezetünkben.

 

 

Az áldás során kifejezésre juttatjuk, hogy tisztában vagyunk azzal, hogy bennünket is felelősség terhel a világ békéjének megteremtésében, hiszen a társadalmunk egyénekből épül fel, akiknek minden egyes gondolata, szava és tette teremtő erőkkel bír. Az általunk kisugárzott energiák pedig emelhetik vagy akár csökkenthetik a közös tudatmezőinknek a minőségét.

 

Az áldásban részesülő felismerheti, hogy milyen sok minden múlik az ő tiszta szándékán. Igenis számít, hogy mindenki tudatos lépéseket tegyen a világ jobbításáért és nemesítéséért. A dór erők minden ember béketeremtő törekvéseit támogatják, amennyiben azok mindannyiunk üdvét szolgálják.

 

Ha szeretnél közelebb jutni a benned élő isteni Önvalóhoz, hogy békére és egyensúlyra lelhess önmagadban, akkor az Áldás a világbékéért dór szertartás Neked szól.

 

A cikket írta és szerkesztette: Száraz György

 

Hírdetés

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

 

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/

Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/

Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/

Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/

Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/

Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

Ébresztő Táborok https://napvallas.hu/programok/holisztikus-tabor/

Bel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

Ízisz Napjai https://napvallas.hu/programok/izisz-napjai/ 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

 

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Boldog napot

The post Áldás a világbékéért appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »