Álarcos rablókat kaptak el a rendőrök Kárpátalján

Kárpátalján, három rahói (м. Рахів) fiatalember azt tervezte, hogy kirabolják egy alsóapsai (Нижня Апша) nő házát. Szerencsére a tulajdonos időben észrevette a tolvajokat.  A rendőrök kiérkezéséig a szomszédokat, hozzátartozókat riasztotta a helyszínre – számol be a Zakarpatszkij Korrespondent.

Szeptember 28-án a técsői rendőrséghez bejelentés érkezett egy férfitól, aki elmondta, hogy Alsóapsán három álarcos rabló behatolt egy rokona házába. A férfi azt is elmondta, hogy a rablók pénzt kerestek, a nő azonban észrevette őket, ezért szólt a szomszédjainak, akik nem hagyták elmenekülni a bűnözőket.

A rendőrök egy sporttáskában azokat a tárgyakat találták meg, melyeket a tolvajok a kazánházból loptak el.

A helyszínre érkezett rendőrök egy 27 és egy 23 éves rahói lakosú férfiakat tartóztattak le, egy 26 éves, szintén rahói férfinak sikerült elmenekülnie a helyszínről.

Az ügyben büntetőeljárást indítottak. A két férfit letartóztatták, a harmadikat pedig keresik a rendőrök – jelentette a kárpátaljai rendőrség sajtóosztálya.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Iráni férfi rabolt ki egy beregszászi pénzváltótKrimibe illő jelenet zajlott le Kárpátalján: Álarcosok megkötöztek, majd kiraboltak egy üzletasszonytEgy kárpátaljai nő elfogta a tolvajt, aki korábban kiraboltaRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›KárpátaljaCímkék: rablás, kékfény, bűnügy, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »