Alaptalan híresztelésekkel rémisztgeti a vásárhelyi nyugdíjasokat Florea?

Több marosvásárhelyi szépkorú jelezte, hogy aktivisták keresték fel otthonaikban, és arra figyelmeztették őket, hogy amennyiben nem Florea lesz a polgármester, az új városvezető, bárki is legyen az, minden támogatást megvon a nyugdíjasoktól – hívta fel a figyelmet Soós Zoltán kampánystábja.

Közleményükben szemenszedett hazugságnak nevezik, amit a jelenlegi polgármester állítólag terjeszt, és azt írják: Floreaérzi a vesztét, és „a leváltására képes egyetlen esélyes jelölt, Soós Zoltán győzelmét a nyugdíjasok félelmére alapozva próbálja akadályozni.”

A függetlenként induló Soós leszögezi: „Sem a közszállítás, sem a város által biztosított más kedvezmények tekintetében nem lesz változás. Változás abban lesz, hogy a DNA helyett Marosvásárhely polgárai lesznek a polgármesteri hivatal rendszeres látogatói, akikkel közösen irányítjuk városunkat. Változás abban lesz, hogy minden egyes bani felhasználásáról beszámolunk. Változás lesz abban is, hogy nem a haveroknak osztjuk a közpénzt, hanem átlátható módon a város és lakói javára fordítjuk azt.

Véget kell vetnünk a megfélemlítések, zsarolások és rémhírterjesztések korszakának. Véget kell vetni Dorin Florea regnálásának Marosvásárhelyen.”

(soós zoltán kampányirodája)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »