Aktuálpolitikai Kerekasztal (2018. július 12.) 📺

Tisztelt Olvasók!

Honlapunkon rendszeresen megjelenik az Aktuálpolitikai Kerekasztal című politikai vitaműsor, melyet eddig felvételről lehetett megtekinteni. Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy a műsor ezentúl élőben is megtekinthető, minden csütörtökön 13 és 14 óra közötti kezdési időpontban. Külön érdeklődésre adhat okot az, hogy a szerkesztők interaktív módon, a nézőket is bevonva teszik izgalmassá beszélgetést. 

Tehát ezután minden csütörtökön, kezdés 13:00 és 14:00 óra között!

Az adás készítői várják az érdeklődő betelefonálókat a műsor Skype csatornájára. Skype regisztrációs elérhetőség: aktualpolitikai kerekasztal@gmail.com

A 2018. július 12-i adás tartalmából:

Hírdetés

Vége a választási kampány alatti,  “rózsaszín, –  aranyozott ködnek” jönnek az egyre drasztikusabb megszorításokkal  fűszerezett „dolgos Fidesz- hétköznapok”. De a folyamat más szinteken is folytatódik, 89′-es gyülekezési alapjogok is eltörlendők!

Kemény feszültségek a NATO – csúcson! A lényeg, EURÓPA fizess többet a biztonságodért! Ki ellen is?

Erdogán államfői beiktatásán természetesen Orbán “képviselte” Európai Uniót.. .no meg kíváncsi  az új “török szultánnak”  a valóban eredményesnek tűnő  hatalomtechnikai titkaira. A Nemzeti hős, Kemal Atatürk meg foroghat a sírjában.

A Budapest Pride mint “kulturális ” fesztivál!  “Szokás szerint ünnepelték a bűnt, tombolva járta dübörgő táncát az ördög.”  A Magyar egyházainknak mindezekhez nincs semmi hozzáfűzni valója. Hiába ez a judeo-kereszténység eredménye. A társadalom már szinte természetesnek is tekinti, az elképesztő aberrációt! Ez a közös ezekben a mozgalmakban!

Mérhetetlen aljasság és szégyen a Székely hazafiak, Beke Istvánék ellen hozott elképesztő román bírói  ítélet! A Miniszterelnökséget vezető miniszter szokatlanul nyersen fogalmazott az üggyel kapcsolatban, “Románia nem jogállam!”

Az adásban résztvevő beszélgetőtársak; Győrey Attila, Szendi Lajos, Boda Róbert

Az Aktuálpolitikai Kerekasztal korábbi számai itt tekinthetőek meg.

APK – Nemzeti InternetFigyelő (NIF)


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »