Airsoft fegyverrel rabolt ki két fiatalt egy 32 éves nő Marcaliban

Airsoft fegyverrel rabolt ki két fiatalt egy 32 éves nő Marcaliban

Airsoft fegyverrel rabolt ki két fiatalt egy 32 éves nő Marcaliban

A rendőrök a 32 éves marcali nőt – aki beismerte a bűncselekmény elkövetését – őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Hírdetés

A nyomozás adatai alapján 2020. szeptember 9-én, 21 órakor az akkor még ismeretlen tettes Marcali belvárosában, fegyvernek látszó tárggyal megfenyegetett két fiatalt és a náluk lévő értékeik átadására szólította fel őket, majd a megszerzett készpénzzel elmenekült.

A rendőrök a helyszínen végzett adatgyűjtés során, a térfigyelő- és biztonsági kamerák felvételeit felhasználva rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a Terrorelhárítási Központ bevetési szakemberei órákon belül elfogtak és előállítottak a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra. A 32 éves helyi nőnél tartott házkutatás során a pénz és az elkövetéskor használt airsoft pisztoly is előkerült, amely megtévesztésre alkalmas módon hasonlított éles lőfegyverre.

A nyomozók H. Zsanettet fegyveresen elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A tettes a vallomása során beismerte a bűncselekmény elkövetését.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »