Ahol megjelennek a muszlimok, a fehér nők többsége fél a sötétben egyedül kimenni az utcára

Vannak, éspedig nem is kevesen, akik azt mondják, a keresztény világ önfeladásosságával, kiüresedettségével, „sótlanságával” szemben amolyan oázis a muszlim világ. Mentségükre szolgáljon, ha ezt tudatlanul teszik, mert nem találkoztak még muszlin tömegekkel, melyek sakkban tartják befogadóikat, pláne a leányokat.

Mert amennyire igaz, hogy a keresztény világ jó ideje már nem a Nagy Károlyoké, Pázmány Pétereké vagy Jeanne d’Arc-oké, annyira az is, hogy a helyébe lépni akaró iszlám talán minden más bevándorlónál inkább aknázza alá Európát is.

Maradva az e tevékenységét megalapozó tényeknél: a mohamedán tanítás szerint egy férfi számára magától értetődő a soknejűség. A nőt egyenesen háziállatnak tekinti. Bármikor leszólíthat egy lányt, megerőszakolhatja akár fényes nappal, akár éjjel. Annál boldogabb a mennyben, minél több nőt képes ujja köré csavarni. A Korán előírása alapján négy felesége lehet, de akárhány alkalmi szeretője.

Így már nem csodálkozhatunk azon, hogy ahol megjelennek a muszlimok, a fehér nők nem mernek sötétben egyedül kimenni az utcára. Amint az Aftonbladet, Svédország legnagyobb újságja nemrégen beszámolt róla, manapság hatszor annyi nemi erőszakot követnek el tizenöt éven aluli lányok ellen, mint egy emberöltővel ezelőtt. Azonban azokat, akik megkongatják a vészharangot, pénzbüntetésre, sőt nem ritkán börtönre ítélik.

Svédországban nagyobb ugyanis a bevándorlók aránya – beleértve a muzulmánokat is, sőt főleg őket –, mint bárhol máshol Észak-Európában. Ottani tizenéves lányok egy csoportja a megerőszakolásuk elleni védekezésként egy olyan övet tervezett, melynek eltávolításához két kézre van szükség, és abban reménykednek, hogy ezzel el tudják riasztani a muszlim agresszorokat.

Ott tart Svédország, hogy – szintén az Aftonbladet internetes közvélemény-kutatási adatai szerint – a fehér nők többsége (nyolcvankét százaléka!) fél a sötétben egyedül kimenni az utcára, pedig manapság már fényes nappal is követnek el nemi erőszakokat. Megesett, hogy egy svéd közfürdő harminc vendége nézte végig, amint egy tizenhét éves lányt megerőszakoltak meg és senki se lépett közbe! A lányt először egy tizenhat éves muzulmán fiú környékezte meg. A fiú és a bandája követték a lányt, amint a barlangba ment, ahol egy sarokba szorították be, s a fiú letépte a bikinijét és megerőszakolta, miközben a társai lefogták a lányt.
Végül kiderül a svéd lap írásából, hogy több mohamedán bevándorló nyíltan vállalja szexuális nézeteit. Egy koppenhágai muzulmán mufti politikai közbotrányt kavart, amikor nyíltan kijelentette: azok a nők, akik nem hajlandók fejkendőt viselni, „ne csodálkozzanak, ha megerőszakolják őket”. És nincsen egyedül a véleményével. Csak követi Mohamedet, aki szex-rabszolgákat tartott s azzal kérkedett, mikor hány nőt fektetett le.
Közmondásosan a bölcs a másik kárán tanul, az okos a sajátján, a buta viszont a magáén sem. A muzulmán világ mind erőszakosabb térhódítása kapcsán ki-ki eldöntheti, miként viszonyul a fentebbi tényekhez, s kinek a kárán kíván tanulni belőlük.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »