Adventi evangelizációs esték Badalóban

Adventi evangelizációs esték Badalóban

November 23. és 26. között négy estén át Nagy Szabolcs guti és balazséri református lelkipásztor hirdette Isten igéjét a badalói református templomban, ahol az adventi időszakra készülő gyülekezeti tagok új énekek tanulásával is dicsérték Isten nevét.

A várakozásokról szóló alkalmak során az első este a megszentelt emberi várakozás témaköre került terítékre Jakab 5, 7–8 versei alapján, míg második napon a reménytelennek hitt várakozásról volt szó (1Sámuel 1).

Hírdetés

A 2Péter 3-ból vett igeszakaszból a hallgatóság felé tolmácsolt igerész arról győzte meg a híveket, hogy Isten mindig vár reánk, ez került magyarázatra a harmadik napon, míg negyedik este a beteljesedett várakozásról esett szó a Jelenések könyve 21. részének 1–8. versei alapján.

A záró alkalmat követően Sápi Zsolt badalói lelkipásztor köszönte meg az igehirdetőnek a négy estén keresztül a helyiek számára elhintett magot – Isten áldását kívánva életére, szolgálatára, családjára –, és annak a reményének adott hangot, hogy az itt hallottak termő talajba kerülnek, és áldott lesz majd a várakozásról szóló adventi időszak.

(tamási)


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »