Adománygyűjtés: ma egy telefonhívással is sokat segíthetnek

Ma van a közmédia Jónak lenni jó! elnevezésű elnevezésű jótékonysági műsorfolyama, amelynek kedvezményezettje a Magyar Máltai Szeretetszolgálat.

A reggel 9-től este fél 11-ig tartó műsorfolyam fő helyszíne Kecskemét lesz, de a budapesti Batthyány térre, Szentendrére, Pécsre és Beregszászra is kapcsolnak. Az érdeklődők a Duna, a Duna World, az M1, az M5, a Kossuth és a Petőfi Rádió műsoraiban és az online felületeken követhetik nyomon a gyűjtést és ismerhetik meg a Magyar Máltai Szeretetszolgálat tevékenységét.

Hírdetés

A 1350-es adományvonal hívásával 250 forinttal lehet támogatni a kezdeményezést, a szeretetszolgálat pedig az adomanyozz.hu oldalon is várja a hozzájárulásokat. Az érdeklődők a műsorban több tárgyra is licitálhatnak: 1957-es tokaji aszúra, tetovált Formula 1-es abroncsra, Rafael Nadal világelső teniszező ütőjére, Plácido Domingo operaénekes dedikált Real Madrid futball mezére és a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. lámpájára. A további megvásárolható tárgyakat a mediaklikk.hu/jonaklennijo oldalon lehet megtekinteni.

Az MTVA hatodik alkalommal rendezi meg a Jónak lenni jó! jótékonysági akciót, amely 2012-ben a Böjte Csaba szerzetes alapította Dévai Szent Ferenc Alapítványt mintegy 100 millió forinttal, 2013-ben a Katolikus Karitászt csaknem 120 millió forinttal, 2014-ben a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetet 167 millió forinttal, 2015-ben a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatot 225 millió forinttal, a Magyar Református Szeretetszolgálatot pedig tavaly mintegy 261 millió forinttal támogatta.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »